Only You New York palette

Een tijdje terug liet ik jullie al een sneak peek zien van de nieuwste Only You collectie. Voor deze collectie werden ze geïnspireerd door een paar van de mooiste steden ter wereld. Inmiddels heb ik al even kunnen spelen met het Only You New York palette en het is écht wel de moeite. Daarom wil ik jullie in dit artikel voorstellen aan dit mooie palette!

Only You New York palette

Als je mijn blog al een tijdje volgt, dan weet je dat ik verzot ben op Only You. Only You is het betaalbare huismerk van Ici Paris XL en echt wel een van dé budgettoppers in mijn ogen. Hun douchegel met kokosgeur heb ik járenlang gebruikt en ook hun make-up is zeker de moeite.

Zo zijn er al meerdere paletjes de revue gepasseerd, zoals het Only You Mini Oogpalet Bruin en het kleurrijke Only You Mini Oogschaduw Palet. Al deze producten hebben een ding gemeen: ze zijn echt goed voor hun prijs.

Only You New York palette

De kwaliteit bij het Only You New York palette is zeker niet anders. In dit palette krijg je maar liefst 15 verschillende kleuren, variërend van mat tot shimmer en er zitten ook wat satins tussen. Ook de tinten zelf zijn zeer gevarieerd, van smokey zilver tot prachtig smaragdgroen. Met dit palette kun je echt wel een complete look maken zonder dat je er andere producten moet bijhalen.

Qua variatie is het dus zeker een goed paletje. Je hebt een paar mooie lichte kleuren die je als highlighter kunt gebruiken en ook een paar kleurtjes die ideaal zijn om in de arcadeboog aan te brengen. Hiervoor hebben ze bij Only You voor mat gekozen en dat vind ik zelf altijd het prettigst. Het palette is voornamelijk warm en neutraal maar er zitten dus een paar kleurtjes bij om je look wat oomph te geven.

Only You New York palette

Bij Only You verwacht ik altijd dat de shimmers creamy aanvoelen en dat de matte kleuren ok zijn qua pigmentatie, aangezien dit bij ieder palette altijd al zo geweest is. Gelukkig is dat bij het Only You New York palette dus ook weer het geval!

Bij de shimmery kleuren is het what you see is what you get. Je krijgt een hele gepigmenteerde en zachte basis die zich zeer makkelijk laat aanbrengen op de huid. Niet alleen tijdens het swatchen maar ook tijdens het opbrengen. Doordat ze zo zacht zijn verkies ik een borstel met dierenhaar, dat lijkt de kleuren toch het best op te pakken. Al lukt het met synthetische haren ook zeker goed.

Only You New York palette

Ook de matte en satin kleuren zijn zeer fijn in gebruik, al is de pigmentatie natuurlijk niet zo goed als bij de shimmery tinten. De pigmentatie is dus wel minder maar ze blenden wel héél makkelijk. Meestal zijn de matte kleuren in goedkopere palettes echt een hel om mee te werken omdat ze veel te droog zijn en niet goed blenden. Dat is hier gelukkig dus NIET het geval. Ze zijn echt fijn om mee te werken en vereisen niet teveel geblend.

Ik zou dus kunnen zeggen dat ik aangenaam verrast ben door dit budgetproof paletje maar dat is niet zo. Ik had door mijn vorige kennismakingen met Only You best hoge verwachtingen omdat ik weet dat ze het kunnen. Laten we dus maar stellen dat mijn hoge verwachtingen gewoon ingelost zijn.

Only You New York palette

Het is een palette met veel variatie, mooie kleuren en een fijne pigmentatie. Ik kan het zeker iedereen aanraden om het eens te gaan swatchen bij de Ici Paris XL. Voor dit Only You New York palette betaal je slechts € 9,99! Vanaf half oktober is de nieuwe collectie beschikbaar bij ICI PARIS XL.

Ben jij al bekend met Only You?

10 Comments

 1. Bianca
  October 10, 2018 / 1:34 pm

  Wauw, mooie levendige kleuren zo te zien, mooi palette voor die prijs 🙂

 2. October 10, 2018 / 2:20 pm

  Ik moet eerlijk toegeven dat ik me normaal nooit zo aangetrokken voel tot dit soort palettes van Only You, maar ik ben echt verbaasd door de kwaliteit. Ook heel fijn dat ze zo makkelijk blenden, dat is altijd een pluspunt natuurlijk.

 3. October 10, 2018 / 7:55 pm

  Heel mooie make – up !!! 🙂 stralend om dit te dragen denk ik. Jammer genoeg ben ik niet zo een make up popje en ga ik er van uit dat iedereen mooi is hoe hij of zij dat zal wil. Ik ben er van overtuigd dat bij sommige deze tinten heel mooi staan!

 4. Daisy
  October 10, 2018 / 8:00 pm

  Een mooi palette met kleuren die je eindeloos kan combineren. Heb tot nu toe nog geen only you producten buiten nagellak. 😊

  – xx @daisyvandrsslr

 5. October 10, 2018 / 8:59 pm

  Wat een mooie kleuren, dat vind ik altijd interessant. Voor elke dag en elke mood een optie.

 6. October 10, 2018 / 10:25 pm

  Wauw, het ziet er echt wel mooi uit. Zelf ben ik niet bekend hiermee, maar je enthousiasme steekt me aan.

 7. October 11, 2018 / 2:15 pm

  Van alles wat – donker en licht.
  Dus ook voor elke gelegenheid een kleurtje! Top!

 8. October 11, 2018 / 8:53 pm

  Mooi pallette en meer dan genoeg pigment! Dit pallette kan je eigenlijk altijd wel gebruiken. 🙂

 9. October 11, 2018 / 9:10 pm

  Wat een prachtig palette is dit! En de pigmentatie ziet er ook prima uit!

 10. Mieke |
  October 14, 2018 / 7:32 pm

  De kleurtjes vind ik wel tof! Jammer dat er geen matte donkere kleuren in zitten, dan kon je nog wat beter variëren, nu is het veel shimmer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?