Onmisbaar op mijn bureau

Nu telewerken de norm is en niet-essentiële verplaatsingen ontmoedigd worden spendeer ik nog meer tijd aan mijn bureau dan anders. Daarom vind ik het enorm belangrijk om altijd de nodige essentials bij de hand te hebben.

Er zijn nu eenmaal een aantal beautyproducten waar ik écht niet zonder kan en die ik graag binnen handbereik hou. De bureau is dan ook de uitgelezen plek om deze producten te bewaren.

In dit artikel bespreek ik dan ook de producten die echt onmisbaar zijn op mijn bureau. Kijk je mee?

Handcrème

Tijdens de koude herfst- en wintermaanden is een goede handcrème echt onmisbaar. Ik heb continu last van koude, droge handen dus af en toe eens goed smeren is zeker geen overbodige luxe.

Op dit moment ben ik vooral fan van de handcrèmes van The Body Shop. Deze handcrèmes ruiken echt heerlijk en trekken ontzettend snel in. Zo kun je meteen na het smeren weer verder met typen zonder dat je alles vies maakt.

Ben je op zoek naar een soortgelijke handcrème? Ik schreef eerder al een artikel over de beste handcrèmes die snel intrekken.

Lippenbalsem

Ook lippenbalsem is onmisbaar tijdens de koudere periodes van het jaar. Mijn lippen vliegen ontzettend snel open in de wind waardoor ik eigenlijk continu loop te smeren.

Ik wissel graag af tussen lippenbalsems in potjes en in tubes. Het hangt er een beetje vanaf hoe erg mijn lippen er aan toe zijn en hoeveel hydratatie ze nodig hebben.

Mijn persoonlijke favorieten die altijd op mijn bureau staan zijn de Nuxe Rêve de Miel lipbalsem en de Yves Rocher Karité lipbalsem. Beiden zijn fantastisch voor droge, beschadigde lippen!

Stress roller

De Goodiebox van Augustus 2020 was een van mijn favoriete boxen van de afgelopen maanden omwille van de  Moshi Moshi Mind Jade Roller.

Deze roller geeft een drainerende werking, verkoelt de huid lekker en zorgt gewoon voor een ontspannen gevoel.

Ik gebruik hem ‘s ochtends en ‘s avonds om mijn huidverzorging dieper in de huid te werken maar ik gebruik hem ook vaak doorheen de dag. Op momenten dat ik me gestresseerd voel pak ik deze roller er graag even bij om tot rust te komen!

Face mist

Face mist is een absolute topper om op je bureau te bewaren. Het is ideaal om je huid doorheen de dag te voorzien van wat extra hydratatie én het zorgt ook voor een oppepper.

Merk je dat je doorheen de dag wel wat extra verfrissing kunt gebruiken? Spray gewoon wat face mist over je gelaat heen en je voelt je gelijk al een stuk beter.

Je huid voelt minder strak aan én je wordt er gelijk weer helemaal wakker van. Zeker als je ook een face mist met een lekkere geur gebruikt!

Ik heb op dit moment de Essence Hello, Good Stuff! Face Mist op mijn bureau staan. Deze face mist ruikt lekker naar watermeloen én is ook nog eens heel erg betaalbaar.

De boog kan niet altijd gespannen staan dus het kan zeker geen kwaad om af en toe eens wat te ontspannen.

Ik spendeer mijn pauzes tussen het werken altijd met wat me-time met deze producten. Even lekker de handen en lippen insmeren, wat face mist sprayen en nadien met de face roller voor een kleine massage zorgen.

Binnen de vijf minuten ben je weer helemaal opgeknapt en kun je er weer helemaal tegenaan! 😉

Wat zijn de absolute essentials op jouw bureau?

Share:

1 Comment

  1. November 19, 2020 / 4:35 pm

    Een goede handcreme is ideaal 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?