web analytics

MAC Cosmetics musthaves: de klassiekers

MAC Cosmetics is een merk dat vroeger immens populair was in de beauty community. De laatste jaren is de populariteit wat gaan liggen maar dat zegt helemaal niets over de kwaliteit!

Ik gebruik mijn MAC make-up nog altijd zeer frequent en dan met name de échte klassiekers. In dit artikel wil ik daarom wat extra aandacht besteden aan deze onmisbare MAC Cosmetics producten.

Wil je dus graag eens een product van MAC proberen en je weet niet waar te beginnen? Check dan zeker deze MAC Cosmetics musthaves:

MAC Fix+

MAC was zowat het eerste merk dat een setting spray bekend maakte bij het grote publiek. Ook vandaag de dag gaan er nog steeds voldoende flesjes MAC Fix+ over de toonbank.

Fix+ is officieel geen setting spray die je make-up langer houdbaar maakt zoals de Urban Decay All Nighter setting spray maar is daarom niet minder goed. Hij werkt namelijk perfect om het ‘poederige’ van je make-up weg te halen en is ideaal voor een droge huid.

Ook is de MAC Fix+ ideaal om oogschaduw en pigments mee nat te maken om deze intenser te maken. Het product is dus eigenlijk een stuk veelzijdiger dan een ‘gewone’ setting spray, daarom gebruik ik hem nog steeds met veel plezier!

Je koopt MAC Fix+ hier voor € 32,00.

MAC Pro Longwear Paintpot in Painterly

Paintpots zijn crème oogschaduws die je zo als oogschaduw kunt gebruiken maar de meeste mensen gebruiken ze als basis voor een poederoogschaduw. Een van de meest populaire kleuren is zeker weten Painterly.

Painterly is een beige kleur die voor veel lichte huidtinten als huidskleur kan tellen. Daarom is het dan ook de perfecte ondergrond voor je oogschaduw.

Ikzelf gebruik de MAC Painterly Paintpot namelijk ook als oogschaduwbasis. Het werkt een beetje zoals concealer waardoor alle aders die door je ogen lopen minder zichtbaar worden.

Doordat het product ietwat sticky is hecht de poederoogschaduw ook gewoon beter aan je oog. Kortom: de perfecte oogschaduwbasis als je veel wilt camoufleren!

Je koopt de Pro Longwear Paintpot in Painterly hier voor € 30,00.

MAC Ruby Woo lipstick

Vraag een make-up junkie naar de meest iconische rode lipstick en het antwoord zal in 90% van alle gevallen waarschijnlijk MAC Ruby Woo zijn. Ook anno 2020 is deze lipstick nog steeds immens populair en dat is geheel terecht.

MAC Ruby Woo geeft namelijk het perfecte matrode resultaat zonder de lippen uit te drogen zoals een liquid lipstick zou doen. Hij brengt zeer makkelijk aan en is totaal niet zo stroef als de meeste (ultra) matte lipsticks.

Benieuwd naar swatches? Bekijk dan zeker mijn MAC Ruby Woo review eens!

Je koopt de MAC Ruby Woo lipstick hier voor € 27,00.

MAC Satin Taupe oogschaduw

Voor er sprake was van Urban Decay Naked palettes en nog voor Anastasia oogschaduw maakte was iedereen gek op MAC oogschaduw. Het was de eerste ‘bereikbare’ oogschaduw met professionele kwaliteit.

Een van de populairste en meest verkochte kleuren aller tijden is MAC Satin Taupe. Geheel terecht want ook anno 2020 is dit een oogschaduw die nog steeds práchtig is.

Satin Taupe is, zoals de naam doet vermoeden, de perfecte taupe kleur. Niet te bruin en niet te grijs waardoor hij perfect draagbaar is voor zoveel verschillende huidtinten en oogkleuren.

Je koopt MAC Satin Taupe hier voor € 24,90.

Tja, MAC Cosmetics is misschien niet meer hét go to merk dat het vroeger was maar hun producten blijven gewoon geweldig. Zeker hun oude klassiekers die ik hier in dit artikel liet zien.

Met deze producten kun je niets verkeerd doen, ook al is het misschien niet meer zo on trend als de nieuwe merken. Ik blijf alleszins groot fan van het merk en zal het dan ook zeker blijven gebruiken in de toekomst.

Gebruik jij nog steeds producten van MAC Cosmetics?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?