Ontdek de wereld met Only You herfst/winter 2018

Only You, het eigen merk van Ici Paris XL, komt dit najaar weer met een heerlijke collectie uit. Voor hun nieuwste collectie zochten ze de inspiratie bij enkele van de mooiste steden ter wereld. Vaarwel hete zomerdagen en hallo spannende citytrips! In dit artikel laat ik je een preview zien van al dat moois dat eraan zit te komen. Deze producten mag je binnenkort verwachten:

Milano Palette (€ 12,95)

Milaan, de hoofdstad van mode en design, blijft verbazen met zijn constante innovaties en verrassende combinaties… Net zoals dit palet dat de trendkleuren van dit jaar bevat, gekoppeld aan een aantal tijdloze tinten die je dit seizoen de ster van de modeshows zullen maken!

New York Palette (€ 9,95)

New York, de stad die de ogen van zoveel mensen laat blinken… Dit paletje neemt je mee op een wandeling door de stad om alles te bewonderen wat u gezien moet hebben: de chromen grijze wolkenkrabbers van Manhattan, het diepe groen van Central Park, de roze wangen van toeristen bedwelmd door de drukte van de stad, het warme beige van overheerlijke pancakes…

Marrakech Palette (€ 5,95) en Oslo Palette (€ 5,95)

Koude tinten voor het Oslo-palet of warme tinten voor Marrakech? Beide bieden een zorgvuldig geselecteerde combinatie van verschillende make-up tinten, gemakkelijk te combineren en altijd met uitstekende langdurige pigmentatie, om te kunnen genieten van je citytrip zonder je zorgen te maken over het moeten retoucheren van je make-up… Wat de temperatuur ook is die door de thermometer wordt weergegeven!

Nagellak (€ 4,95/stuk)

188 Five Star Hotel
282 Stargazing
681 Seven Wonders nagellak
727 Arabian Nights nagellak
196 Romantic Getaway

Deze Only You herfst-winter 2018 make-upcollectie is exclusief verkrijgbaar bij ICI PARIS XL, vanaf 24 september 2018 voor de nagellakken en vanaf 15 oktober 2018 voor de make-uppaletten.

Naar welk product ben jij het meest benieuwd?

1 Comment

  1. September 20, 2018 / 12:05 pm

    Sat new york palette ziet er heel erg leuk uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?