Ontspannen met Dove DermaSpa

Hoe leuk zou het zijn als je gewoon thuis de beleving van een spa kon nabootsen? Wel, het is mogelijk en het is nog niet eens zo duur om te doen! Dove lanceerde een tijdje geleden de Dova DermaSpa lijn. Ik vind de producten en het idee erachter heerlijk dus daarom neem ik je met veel plezier mee door deze lijn.

Dove DermaSpa

De Dove DermaSpa is inmiddels al een tijdje uit maar ik wou jullie de lijn toch graag laten zien, omdat ik de producten de laatste tijd weer wat meer gebruik. Het DermaSpa gamma is zeer uitgebreid en bestaat zelfs uit verschillende geurlijnen binnen de collectie. Je hebt body lotions, handcrèmes, zelfbruiners en zelfs een masserende lotion. Alle producten moeten voor een ontspannend gevoel zorgen en tegelijkertijd de huid mooier en soepeler maken.

Dove DermaSpa

Mijn favoriete geurlijn binnen het DermaSpa gamma is Goodness³. Deze producten hebben echt zo’n sterke parfumachtige geur, die me eigenlijk gelijk aan het geur in zo’n spa doet denken. De producten zijn niet eens zo duur maar het ruikt én voelt wel allemaal heel duur en luxueus aan.  Deze Goodness³ Body Lotion gebruik ik dan ook erg vaak!

Het is een vloeibare lotion die je makkelijk aan kunt brengen door de handige knijptube. Het is een lotion maar qua hydratatie komt het echt wel in de buurt van een boter. De huid voelt na gebruik soepel en zacht maar vooral niet plakkerig aan! De lotion zit vol met fijne ingrediënten waaronder de omega olie, waardoor het dus zeer goed is voor de huid. En alleen voor de geur al zou je hem moeten proberen.

Dove DermaSpa

De volgende producten die ik wil bespreken zijn de handcrèmes, waarvan eentje van de Goodness³ lijn en eentje van de Intensive lijn. De Goodness³ handcrème ruikt net hetzelfde als de lotion en heeft diezelfde fijne werking. Ook de Intensive handcrème is ideaal voor droge handen en werkt zeer hydraterend. Beide handcrèmes trekken snel in en blijven lekker lang ruiken.

Qua werking vind ik niet zoveel verschil tussen beiden, behalve dat de Goodness³ misschien ietsje minder dik en vloeibaar is dan de Intensive. Qua geur zit er veel verschil tussen aangezien Goodness³ zwaar en aanwezig is, terwijl Intensive veel frisser ruikt.

Dove DermaSpa

Last but not least hebben we het Uplifted+ gamma, het gamma dat je huid een lift moet geven. Zowel de werking als de geur werken inderdaad uplifting, je wordt er gelijk vrolijk en ontspannen van. Zodra je deze producten gebruikt komt de frisse en speelse geur je tegemoet. Van dit gamma heb ik de Body Roll On een tijdje geleden gekocht, omdat ik erg benieuwd was. Het is dus een massageroller die ijskoud aanvoelt en cellulitis en striae aanpakt. Je hoeft zelf niet te masseren, het enige wat je moet doen is de roller over je lichaam halen.

Wat overblijft is een hele dunne laag bodylotion die je daarna nog een beetje kunt inwerken maar dat hoeft zelfs niet, het product trekt van zichzelf al genoeg in. Als ik even nood heb aan me-time haal ik deze roller er altijd bij.

Ik ben echt fan van de Dove DermaSpa producten. Ze ruiken héérlijk, werken goed en ogen gewoon zeer luxueus voor de prijs. Je vindt de producten o.a. bij Bol.com maar ook bij de drogisterij.

Ben jij al bekend met de Dove DermaSpa producten?

Share:

3 Comments

  1. September 1, 2016 / 4:01 pm

    Ik heb al enige regelmaat met producten uit deze lijn in mijn handen gestaan, maar tot op heden niets gekocht. Mijn stash puilt namelijk uit. Daarom heb ik met mezelf afgesproken om eerst het een en ander op te maken.

  2. Eveline Fleur
    September 2, 2016 / 3:44 pm

    Lekker zeg. Ik heb hier nog niets van geprobeerd, maar ik ben nu wel erg benieuwd. Ik zelf namelijk ook dol op de spa geuren. Als jij daar ook zo gek op bent vind je de Hammam delight van rituals ook vast heerlijk of niet? 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?