web analytics

Oogschaduw met veel pigment

We worden allemaal wel vrolijk van oogschaduw met veel pigment oftewel: lekker felle kleurtjes waarbij je niet al teveel moeite hoeft te doen. Want hoe meer pigment een oogschaduw heeft, hoe mooier de kleur over zal komen op je ogen.

Helaas heeft niet elke oogschaduw genoeg pigment waardoor je het gevoel hebt alsof je je geld verspild hebt. Daarom heb ik in dit artikel de beste oogschaduw met veel pigment op een rijtje gezet.

Van deze producten kun je zeker zijn dat ze je geld waard zijn:

Urban Decay Naked Honey palette (hier te koop voor € 49,95)

Als je op zoek bent naar oogschaduw met veel pigment, dan ben je bij Urban Decay aan het juiste adres. 90% van hun oogschaduw palettes zijn van adembenemende kwaliteit en zijn fantastisch om mee te werken.

Een van deze palettes is het Urban Decay Naked Honey palette. Dit doosje zit boordevol warme, gouden oogschaduwtinten met een geweldig pigment.

Ze geven gelijk veel kleur af op het oog, zijn makkelijk te blenden en blijven de hele dag door goed zitten.

Smashbox Cover Shot palette in Punked (hier te koop voor € 30)

Geen fan van warme kleuren en je houdt meer van koele, grijzige kleuren? Dan is het Smashbox Cover Shot palette in Punked misschien iets voor jou.

Zowel de shimmery als de matte oogschaduwkleuren in dit palette bevatten lekker veel pigment. Ze voelen ontzettend zacht aan op de huid en zijn daardoor zeer makkelijk te blenden.

Dankzij het handige formaat is dit doosje trouwens ook perfect om mee te nemen onderweg!

L’Oréal Paris Color Queen Oilshadow (hier te koop voor € 7,99)

Dat je voor oogschaduw met veel pigment niet altijd naar een palette hoef te grijpen bewijzen ze bij L’Oréal Paris. Hun Color Queen Oilshadow komt gewoon in monoformaat maar is even goed als hun concurrenten die in een groter doosje komen.

Het pigment van deze oogschaduw is gewoonweg verbluffend. Iedere oogschaduw geeft ontzettend veel kleur af en blijft ook lekker diep eens je ze aanbrengt op de huid.

Met deze oogschaduw hoef je dus niet bang te zijn dat je intensiteit gaat verliezen.

Catrice Crystallized Eyeshadow Palette in 010 Raise Up Your Voice (te koop bij Kruidvat)

Ook binnen het budgetsegment vind je oogschaduw met veel pigment terug. Dit Crystallized Eyeshadow Palette van Catrice is daar het perfecte voorbeeld van.

Of je nu naar de matte of de shimmery oogschaduw in dit doosje kijkt: alles heeft lekker veel pigment. De oogschaduw voelt fijn aan op de huid, is makkelijk te blenden en blijft mooi zitten.

De opzet is misschien niet de spannendste qua kleur maar als je puur naar de kwaliteit kijkt mag dit palette er zeker zijn!

Als je op zoek bent naar een oogschaduw met veel pigment, dan zit je bij deze producten zeker goed. Elk product dat ik in dit artikel laat zien geeft een intense, diepe kleur af.

Gepigmenteerde oogschaduw vind je binnen ieder budget want zowel bij duurdere als goedkopere merken vind je kwalitatief goede oogschaduw. Je moet er soms alleen even achter zoeken!

Heb jij al een van deze producten geprobeerd?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

1 Comment

  1. June 14, 2020 / 8:35 pm

    Ja, ik heb het Catrice palette en 3 Urban Decay paletten. Erg fijn vind ik ze

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?