Opgemaakt #1 2018

Mijn laatste ‘opgemaakt’ artikel dateert alweer van 2015, erg he? Ik vergat het gewoon telkens om mijn lege verpakkingen bij te houden en gooide ze altijd gelijk weg. Daar wil ik nu weer verandering in brengen! Door te zien welke producten ik opmaak zie je wat écht favoriet is of juist de producten die ik niet opnieuw zou kopen. Als je benieuwd bent naar alles wat ik opgemaakt heb, lees dan zeker verder!

Ik begin gelijk met de grootste categorie en dat is haircare. Sinds mijn haar rood is gebruik ik véél meer producten dan voorheen. Ook is mijn haar zo lang geworden dat ik dubbel zoveel moet smeren, waardoor ik dus veel opmaak.

Voor mijn gekleurde haar heb ik de Wella Color Recharge conditioner in Warm Red opgemaakt. Dit is alweer de tweede tube die ik opgemaakt heb. Ook het Redken Color Extend Sun masker is leeg, dit heb ik opgemaakt op vakantie.

Nog een oude favoriet die ik opgemaakt heb is de Gliss Kur Liquid Silk Anti-klit spray. Verder maakte ik ook nog een mini Batiste Tropical droogshampoo op.

Bij de bodycare is het weer eens een Yves Rocher party geworden. Ik maakte drie douchegels op: een full size Mango & Koriander (400 ml), een mini Mandarijn & Cederhout (50 ml) en een mini Lotusbloem & Salie (50 ml.) Mango & Koriander heb ik weer opnieuw gekocht, net als een full size versie van de Lotusbloem & Salie. Heerlijk gewoon!

Verder maakte ik ook nog een Dove Original deo op in de Compressed versie. Deze is nog een oude deo zonder alle hydraterende bestanddelen. Het duurde even voor deze op was omdat ik de nieuwere variant toch iets fijner vind!

De kleinste categorie is make-up. Niet geheel verrassend want ik heb écht moeite met het opmaken van mijn make-up. De twee producten die je hier ziet zijn dan ook echte favorieten. De L’Oréal Carbon Black Lineur Intense is zowat de enige eyeliner die ik gebruik dus er gaan er best veel op per jaar. Ook de Rock Couture mascara van Catrice vind ik echt super en wissel ik graag af met Yves Rocher Sexy Pulp.

Dit waren dus alle producten die ik tot nu toe opgemaakt heb dit jaar. Van al deze producten zou ik werkelijk álles opnieuw kopen, wat in de meeste gevallen ook al is gebeurd. De eyeliner, mascara, douchegels, conditioner en anti-klit spray heb ik dan ook opnieuw aangekocht.

Welke producten heb jij recent opgemaakt?

Share:

1 Comment

  1. April 4, 2018 / 7:50 pm

    Heb weeral veel mini’s opgemaakt die al lang in mijn schuif lagen haha! Mijn shampoo van OGX is ook bijna op!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?