OPI Schotland collectie (herfst 2019)

OPI neemt je deze herfst mee naar het prachtige Schotland. Het land van kronkelende wegen, doedelzakken, eenhoorns en het legendarische monster van Loch Ness. Laat je inspireren door de 12 prachtige nieuwe herfstkleuren van de OPI Schotland collectie! Als je benieuwd bent naar alle producten binnen deze collectie, lees dan zeker verder.

Het prachtige Schotse landschap diende als inspiratie voor de OPI Schotland collectie. Van glooiende heuvels gevuld met paarse bloemen tot de lange kustlijn, de collectie weet de natuur in al zijn eenvoud perfect samen te vatten. Suzi Weiss-Fischmann, mede-oprichtster van OPI, vertelt:

“De Schotten hebben een gedurfde en zeer modieuze stijl. Niet alleen wat betreft kledij, maar ook wanneer het gaat om make-up en manicures. Nadat we de Schotse ruit ook op wat catwalks hadden gespot, wisten we zeker dat we dit seizoen in Schotland zouden belanden.”

De collectie bestaat uit 12 nieuwe kleuren verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor (enkel voor professioneel gebruik). Ook zijn er weer een aantal leuke sets beschikbaar.

Dit zijn alle producten binnen de OPI Schotland collectie: 

A Little Guilt Under The Kilt

Boys Be Thistle-Ing At Me

Endinburgh-er & Tatties

Good Girls Gone Plaid

Nessie Plays Hide And Sea-k

Nice Set Of Pipes

OPI Grabs The Unicorn By The Horn

Red Heads Ahead

Rub-A-Pub-Pub

Suzi Needs A Loch-Smith

Things I’ve Seen In Aber-Green

You’ve Got That Glas-Glow

Nagellak Mini 4-Pack: €24

Infinite Shine Mini 5-Pack: €39

Wat een leuke, gezellige collectie is dit! Binnen de OPI Schotland collectie vind je een mooie verscheidenheid aan donkere, herfstige tinten maar ook iets frissere nudes om het donkere geheel een beetje te breken.

Op mijn wishlist? You’ve Got That Glas-Glow, Nessie Plays Hide And Sea-k en Good Girls Gone Plaid. Al vind ik ze allemaal supertof!

Alle producten zijn verkrijgbaar via de webshop van OPI (www.opi-shop.be).

Welk kleurtje vind jij het leukst? 

Share:

1 Comment

  1. August 27, 2019 / 8:25 pm

    Oeh, die Hide and Seak kleur lijkt mij érg mooi! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?