OPI Shine Bright Kerstcollectie 2020

Kerst en Nieuw gaan steeds gepaard met feestjes, recepties en gezellig samenzijn met vrienden en familie. Al bestaat de optie dat de feestdagen er dit jaar helemaal anders zullen uitzien.

OPI blijft echter niet bij de pakken zitten! Met de OPI Shine Bright collectie zorgt het Amerikaanse merk nu alvast voor de nodige portie positiviteit en glamour!

In dit artikel vertel ik graag meer over deze unieke collectie. Kijk je mee?

Wie wil uitpakken met een feestelijke look is bij OPI aan het juiste adres. De nieuwe collectie bestaat uit 15 kleuren, waarvan 3 speciale glitter nagellakken die werden ontwikkeld in samenwerking met Swarovski.

Net als de piek op de kerstboom maken deze tinten je look helemaal af! De fans van OPI worden in de watten gelegd met een uitgebreid kleurenpalet. Van prachtige rood- en bordeauxtinten tot een luxueus zilver en goud. De collectie heeft voor elk wat wils!

Suzi Weiss-Fischmann, mede-oprichtster van OPI vertelt:

“Wanneer het gaat om de feestdagen, is niets te veel. Hoe meer glitter, hoe beter. Shine Bright staat voor de perfecte mix tussen metaal, fluweel, warm en ijskoud. Het is een gedurfde en excentrieke collectie geworden met kleuren die van je nagels een waar statement maken.”

Dit zijn alle producten binnen de OPI Shine Bright collectie:

Naughty or Ice?

Snowfalling For You

This Shade is Ornamental!

Dressed to the Wines

This Gold Sleighs Me

Gingerbread Man Can

Merry in Cranberry

Red-Y For The Holidays

Let’s Take An Elfie

Tinsel, Tinsel, Lil Star

To All A Good Night

Heart And Coal

All A’twitter in Glitter

Bling It On!

Puttin’ On The Glitz!

4 pc mini pack nagellak (€ 24,00)

4 pc mini pack Infinite Shine (€ 39,00)

Trio pack nagellak (€ 47,70)

De collectie is vanaf deze maand verkrijgbaar via www.opi-shop.be. Voor de normale nagellak betaal je € 15,95 per stuk, de Infinite Shine versies kosten € 20,50 per stuk.

Welk kleurtje lijkt jou het mooist?

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?