OPI Significant Other Color

Toen ik in de TPP archieven dook vond ik nog wat nagellakjes die ik jullie nog nooit had laten zien. Eerlijk gezegd ook gewoon kleurtjes die ik zelf alweer wat vergeten was, oeps! Een kleurtje dat ik zo herontdekt heb is OPI Significant Other Color. Sinds ik de foto’s terug heb gevonden draag ik hem weer wat vaker en het is toch echt wel een prachtkleur. Benieuwd naar dit lakje? Lees dan zeker verder voor mijn review en swatches!

OPI Significant Other Color

Ik ben al jaren verzot op crème nagellak en draag bijna niets anders. Rood, roze of blauw, zolang het maar crème is ben ik al tevreden. Als ik al eens van een crème nagellak afwijk dan wilt het zeggen dat het wel een heel uniek lakje moet zijn! Zo’n uniek lakje dat me graag doet veranderen is deze OPI Significant Other Color. Iets totaal anders als waar ik normaal voor zou gaan maar oh zo prachtig!

OPI Significant Other Color is een vrij doorzichtige lak die je onmogelijk aan een kleurfamilie toe kunt wijzen. Je ziet paars terug in de lak maar in een bepaald licht kun je ook even goed roze, blauw en zelfs zilver terugzien in het lakje. Hij bevat een prachtige parelmoeren glans die gelijk het licht weerkaatst. Doordat de kleur zo doorzichtig is kun je best meerdere laagjes aanbrengen, moest je op zoek zijn naar een dekkend effect. Wat ik graag doe met deze nagellak is het aanbrengen over zwart, wit of zelfs lila om de prachtige kleur en de glitters nog opvallender te maken. Op de foto’s zie je de nagellak aangebracht in twee laagjes.

OPI Significant Other Color

Normaal zou ik niet zo snel verliefd zijn op een transparante nagellak maar deze Significant Other Color heeft m’n hart gestolen. Vooral in de zomer draag ik hem erg graag omdat hij in ieder licht wel een andere kleur krijgt. Het is een echte eyecatcher waarvoor ik m’n crème lakjes met veel plezier laat staan.

OPI Significant Other Color kost € 14,95 en is te koop bij alle OPI verkooppunten.

Wat vind jij van dit kleurtje? 

10 Comments

 1. August 18, 2015 / 8:57 am

  Prachtig! Echt mijn kleurtje!<3

 2. August 18, 2015 / 9:30 am

  Wat een leuk kleurtje zeg!

 3. August 18, 2015 / 10:26 am

  Wat een prachtig lakje! Echt heel speciaal en dus helemaal mijn ding, hihi! 😉

 4. August 18, 2015 / 11:02 am

  Wat een mooie kleur is dit zeg!

 5. August 18, 2015 / 5:07 pm

  Ik wil binnenkort toch weer eens “aan de Opi” gaan. Ik heb er 2 liggen maar wil toch eens kijken of er nieuwe kleuren zijn. En lakjes van OPi vind ik altijd erg mooi!

 6. Karlien - Polished Cats
  August 19, 2015 / 9:58 pm

  oh wow wat een super speciaal lakje!
  heel mooi

  liefs
  Karlien

 7. beautifulday4makeup
  August 21, 2015 / 3:23 pm

  Ik vind dit een erg speciale kleur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?