OPI Tile Art to Warm Your Heart (OPI Lisbon)

Ik ben er misschien een beetje laat mee maar ik wou jullie alsnog een lakje uit de OPI Spring/summer collectie laten zien. De OPI Lisbon collectie is namelijk nog steeds verkrijgbaar en zit barstensvol prachtige kleuren. De nagellak die er voor mij het meest uitsprong was OPI Tile Art to Warm Your Heart. Als je graag meer wilt weten over deze mooie kleur, lees dan zeker verder!

OPI Tile Art to Warm Your Heart

Een goede blauwe kleur is onmisbaar in iedere collectie. Ikzelf vind het een van de leukste kleuren om te dragen, gewoon omdat het ieder seizoen kan. Dat is in mijn ogen dus ook zo met OPI Tile Art to Warm Your Heart.

Deze kleur komt uit de lente/zomer collectie van OPI, de OPI Lisbon collectie. Toch vind ik het een kleurtje dat altijd wel kan. Hij is licht en fel genoeg om een zomers kleurtje te zijn maar ook donker genoeg voor de winter.

OPI Tile Art to Warm Your Heart

OPI Tile Art to Warm Your Heart is namelijk dé perfecte royal blue kleur. Binnen (zonder direct zonlicht) is het echt een felle royal blue kleur waar ook wel wat paars doorheen zit. Zodra je buiten in de zon komt wordt het echt een true blue. Voor mij is het dé perfecte blauwe tint.

Niet alleen de kleur is de moeite waard, de kwaliteit is dat ook. OPI is een merk dat soms hit or miss kan zijn bij limited editions en de OPI Lisbon collectie is daar geen uitzondering op. Ik heb een aantal kleurtjes getest die wel heel mooi zijn maar die niet al te goed dekken of streperig lakken, daarover later zeker.

OPI Tile Art to Warm Your Heart

Bij deze OPI Tile Art to Warm Your Heart heb je daar gelukkig geen last van. Al meteen van bij de eerste laag krijg je een mooi dekkend resultaat. De lak is qua consistentie niet te dik maar ook niet te loperig. Hierdoor is het ook heel makkelijk om een tweede laag egaal aan te brengen, zonder strepen.

Nog een ander positief punt van deze lak is de droogtijd. Ik was er écht van geschrokken hoe snel deze nagellak droogt. Eerst dacht ik dat het aan het weer zou liggen maar vergeleken met andere merken en kleuren droogde deze OPI Tile Art to Warm Your Heart wel héél snel.

OPI Tile Art to Warm Your Heart

Deze OPI Tile Art to Warm Your Heart is voor mij goed op weg om een nieuwe favoriet te worden. Ik draag sowieso al veel blauw (zeker op de voetbal, haha!) maar dit is zeker een van de betere blauwtinten uit mijn collectie. Dit lakje heeft een goede dekking, droogt snel en is echt fijn in gebruik. Well done, OPI!

De OPI Lisbon collectie is nog steeds te koop en bevat 12 tinten, waaronder dit lakje. Je vindt de hele collectie terug via de webshop van OPI voor € 14,95 per stuk.

Wat vind jij van deze OPI Tile Art to Warm Your Heart?

Share:

1 Comment

  1. July 15, 2018 / 4:37 pm

    Oh wat een tof kleurtje zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?