OPI Tokyo collectie

Ik vertrek zaterdag zelf naar Tokio dus de OPI Tokyo collectie komt op het perfecte moment. Voor hun nieuwste collectie werd OPI dus geïnspireerd door de bruisende energie die in Tokio hangt. De collectie bestaat uit 12 levendige kleuren verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor.

“OPI gaat resoluut voor een zomer vol kleur, dat bewijst de nieuwe lente-zomer collectie. De nieuwe collectie werd geïnspireerd op de bruisende stad Tokyo waar modern en traditioneel perfect gecombineerd worden. Het bruisende nachtleven, de gedurfde kledingkeuzes en vernieuwende keuken zijn slechts enkele van de vele inspiratiebronnen die de collectie mee vorm gaven.”

De collectie bestaat uit 12 nieuwe kleuren verkrijgbaar in nagellak, Infinite Shine en GelColor (enkel voor professioneel gebruik). De 12 nieuwe kleuren doen denken aan de levendige jaren ‘80 waarbij pop kleuren een moderne twist hebben gekregen.

Dit zijn alle producten binnen de OPI Tokyo collectie:

All Your Dreams In Vending Machines

Another Ramen-tic Evening

Arigato From Tokyo

Chopstix And Stones

How Does Your Zen Garden Grow?

Hurry-Juku Get This Color

I’m On A Susi Roll

Kanpai OPI

Rice Rice Baby

Samurai Breaks A Nail

Suzi-San Clims Fuji-San

Tempura-Ture Is Rising

Nagellak Mini 4-Pack: €24

Infinite Shine Mini 5-Pack: €39

De producten zijn verkrijgbaar via de OPI webshop. De OPI Tokyo nagellakken kosten € 14,95 en de OPI Infinite Shine’s kosten € 18,98.

Welk kleurtje vind jij het leukst?

Share:

1 Comment

  1. February 28, 2019 / 9:28 am

    Dit lijkt mij zo’n toffe collectie! Ik was vroeger dol op Japan dus een Tokyo lijn klinkt als eentje die ik MOET hebben haha. De kleuren zijn fantastisch. <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?