ORLY Pacific Coast Highway

Er zijn zo van die collecties waar ik gelijk enthousiast over ben. Zo’n collectie is de ORLY Pacific Coast Highway collectie, de zomercollectie van ORLY. De collectie is geïnspireerd op de zonsondergang langs de Amerikaanse highway en daardoor is het echt een collectie om bij weg te dromen! Als je benieuwd bent naar swatches, lees dan zeker verder!

ORLY Pacific Coast Highway

Dit zeggen ze zelf over de ORLY Pacific Coast Highway collectie: “De prachtigste zonsondergang kan je niet enkel elke avond langs deze Amerikaanse highway bewonderen maar ook op je nagels dankzij de zomercollectie van 2016”. Ondanks dat het nog steeds winter is kon ik niet wachten om deze kleurtjes te proberen. Ik heb alle kleuren aan een grondige test onderworpen en een paar kleuren heb ik al meermaals op m’n tenen gedragen want ik ben echt gék op deze collectie!

De kwaliteit van deze lakjes is echt wat ik van nagellak verwacht. Alle kleuren dekken perfect in twee laagjes en de houdbaarheid is echt subliem. Er zitten ook verschillende finishes in de collectie, voor ieder wat wils dus! Je hebt o.a. de shimmery Summer Sunset, de crème Scenic Route en de satijnen Life’s A Beach. Moest je geen fan zijn van matte/satijnen nagellak, met een topcoat maak je alle nagellak weer shiny. Dit is wat ik op de meeste foto’s ook gedaan heb!

ORLY Pacific Coast Highway

Paradise Cove – Scenic Route – Put The Top Down
Road Trippin – Summer Sunset – Life’s A Beach

De ORLY Pacific Coast Highway collectie wordt rond midden maart in Di Beauty & Care (enkel SmartGels) verwacht en zal ook verkrijgbaar zijn op www.orlybelgium.be (nagellak + SmartGels). De nagellak wordt verkocht aan 12.95€ per flesje van 18ml, de SmartGels nagellak wordt verkocht aan 14.9€ per flesje.

Wat vind jij van deze collectie?

Share:

10 Comments

 1. Jana
  March 7, 2016 / 8:00 am

  Leuke collectie! Vroeger viel de nagellak van Orly nooit zo bij me op maar de laatste tijd hebben ze echt ongelofelijk veel leuke collecties!

 2. March 7, 2016 / 8:04 am

  Wauwieee, wat een prachtige collectie!! De melrose collection vond ik al mooi, maar deze is als het ware nog mooier 🙂
  Liefs,
  Eefje

 3. March 7, 2016 / 9:22 am

  Ik vind Put the top down echt een geweldige kleur voor de zomer! Ik hou er echt van. De rest is niet echt iets voor mij maar vind het dan wel weer leuk dat het allemaal verschillende kleuren zijn.

 4. March 7, 2016 / 9:33 am

  Aaah neon, daar word ik zo vrolijk van. Ik ben vooral gek op de roze!

 5. March 7, 2016 / 4:37 pm

  lekker fel allemaal 😀

 6. March 7, 2016 / 4:45 pm

  Wauw wat een prachtige lakjes zijn dit zeg!

 7. Karlien - Polished Cats
  March 7, 2016 / 7:20 pm

  wat een leuke en zomerse kleurtjes
  heel fijn

  liefs
  Karlien

 8. March 7, 2016 / 8:27 pm

  Mooie collectie! Erg leuk kleuren voor de lente/zomer ;).

 9. March 13, 2016 / 6:10 pm

  Oooh ik hou zou van de felle kleurtjes van Orly. Zij kunnen dat zo goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?