Paco Rabanne Olympéa

Er zijn zo van die reclames die je maar blijft tegenkomen. Een reclamespot die tegenwoordig vaak op tv komt is die van Paco Rabanne Olympéa, de nieuwste geur van Paco Rabanne. Doordat ik in een parfumerie heb gewerkt krijg ik hier altijd zó veel vragen over: “Hey Amy, die parfum van die reclame? Is dat een lekkere geur?”. Ik krijg zelfs vaak mails over deze geur dus het leek me wel eens leuk om hier een artikel over te schrijven.

Olympea

Mijn Olympéa clutch <3

Olympéa is de allernieuwste geur van Paco Rabanne. Samen met de mannelijke tegenhanger, Invictus, is het dus de opvolger van de bekende Lady Million (oftewel 1 Million voor de heren). Lady Million is echt zo’n geur waarbij je niets verkeerd kunt doen en wordt dan ook heel vaak cadeau gedaan. Lady Million was dus wel een vrij alledaagse geur maar voor de liefhebbers van iets zwaarders was er nog niets en daarom besloten ze Olympéa te maken.

Olympéa is echt een geur voor de powervrouw van nu, een soort modern day Cleopatra dus. Die hele sfeer rond de krachtige vrouw zetten ze ook neer in hun reclamecampagnes. De hele geur draait om het gevoel van overwinning en je goed in je vel voelen, trots zijn op wie je bent en je vooral ook niet schamen voor wie je bent.

Dit zijn de geurnoten:

 • Top: Groene mandarijn, gemberbloem en waterjasmijn
 • Hart: Vanille
 • Basis: Sandelhout en grijze amber

 

Als je dol bent op zwaardere geuren die lekker lang blijven hangen, dan is Paco Rabanne Olympéa zeker iets voor jou. Door de vanille is het een heerlijk sensuele en vrouwelijke geur waar je urenlang plezier van zult hebben. En de flacon is natuurlijk ook prachtig! Paco Rabanne Olympéa is verkrijgbaar bij iedere parfumerie en is zowel in eau de toilette als eau de parfum beschikbaar.

Heb jij Olympéa al eens geroken?

Share:

2 Comments

 1. Eva
  May 9, 2016 / 3:41 pm

  Die clutch ♥♥♥ Prachtig 🙂

 2. Janneke | Crafty Time
  May 10, 2016 / 12:20 pm

  Wat een prachtige clutch! Ik ben zeer benieuwd naar de olympea geur! xx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?