web analytics

Lancôme Trésor Midnight Rose

Hier op mijn blog toon ik geregeld de laatste nieuwigheden op beautygebied. Toch mogen ook de oude favorieten zeker niet vergeten worden! Daarom wil ik vandaag een van mijn favoriete geuren EVER in de kijker zetten: Lancôme Trésor Midnight Rose. Dit is gewoon zo’n ondergewaardeerd parfum waar mensen bijna nooit over spreken, in tegenstelling tot andere Lancôme geuren. Ik wil jullie dus heel graag bekend maken met deze heerlijke geur!

Trésor Midnight Rose is echt een typische ‘paarse’ geur. Wat aan de zwaardere kant maar toch nog steeds heel draagbaar. Paarse parfums hebben vaak fruitige noten zoals framboos, braambes, … en ook heel vaak bevatten ze jasmijn. Jasmijn is een van mijn favoriete geurnoten. Als een parfum een paarse flacon heeft en jasmijn bevat, wees dan maar zeker dat ik hem lekker vind. Het is gewoon áltijd een schot in de roos bij mij!

Deze noten zie je dus inderdaad ook allemaal terugkomen bij Midnight Rose, dit zijn zijn namelijk de geurnoten:

 • Top: framboos, roos
 • Hart: jasmijn, pioenroos, zwarte bessen, roze peper
 • Basis: cederhout, muskus, vanille

Het is dus een ietwat fruitige geur die alsnog zwaarder wordt dankzij de muskus en de vanille. Ik vind hem ideaal voor ‘s avonds of voor in de winter al kan hij eigenlijk altijd wel. Toch is hij gelukkig niet te zwaar om ook overdag of in de winter te dragen, het hangt er maar vanaf hoe sterk jij je geuren liefst hebt. Ik hou persoonlijk wel van dit soort geuren en draag ze dus ook gewoon overdag. Het is wel een parfum waar je echt zin in moet hebben. De geur is heel mysterieus, I love it.

Niet alleen de geur is prachtig, de flacon is dat ook. Het flesje is doorzichtig en geometrisch met een ombré effect. Hij ligt heel fijn in de hand vanwege zijn vorm. Het enige nadeel aan de lange en dunne flacon is dat hij soms een beetje wankelt als je hem te snel neerzet. Ook zit er een afneembaar bloemetje op de dop, dit was bij andere Lancôme Trésor geuren zoals o.a. Trésor La Nuit ook al het geval.

Dit is echt een van de enige parfums die ik altijd opnieuw ga blijven kopen, samen met Viva La Juicy van Juicy Couture. De rest van mijn collectie vind ik ook heerlijk maar ik zou er perfect zonder kunnen eens ze op zijn. Lancôme Trésor Midnight Rose daarentegen? Nah-ah. Die MOET in mijn parfumkastje staan.

Lancôme Trésor Midnight Rose is o.a. te koop bij Ici Paris XL. Probeer hem zeker eens een keertje uit als je van zwoele fruitige geuren houdt die toch niet té zwaar zijn!

Heb jij ook zo’n parfum waar je niet zonder kan? 

Amy
Share:

9 Comments

 1. April 29, 2018 / 3:29 pm

  Wat een mooie foto’s. Dit luchtje ken ik niet, de vorige Trésors wel!

 2. Layla
  April 29, 2018 / 4:58 pm

  Dit luchtje kende ik niet, hoewel ik de anderen meestal wel ken. Ben opzoek naar een nieuw geurtje, maar ben niet helemaal zeker dat deze mijn stijl is… Toch lijkt hij heerlijk te ruiken. Mooie foto’s btw 🙂

 3. Hippiemeisje
  April 29, 2018 / 5:11 pm

  Dit zijn inderdaad mooie foto’s

  Maar dat flesje ook, ik zou het al enkel willen voor het paarse roosje!

 4. Kaylee
  April 29, 2018 / 5:29 pm

  Ik ben nu al verliefd op het flesje. Allemaal door jouw foto’s! En ik zit nu met smart te wachten op geur-laptops!

 5. April 30, 2018 / 6:47 am

  Eigenlijk niet, hoewel ik ‘l air du Temps van Nina Ricca wel altijd handig vind om op terug te vallen.

 6. April 30, 2018 / 9:39 am

  Leuk dat je ‘je eigen’ parfum in de spotlight wil zetten. Dat had ik ook zeker gedaan. De geur klinkt wel erg mysterieus 😉

 7. April 30, 2018 / 10:21 am

  Wat een heerlijke parfum is dit he! Ik heb deze al een hele poos staan haha

 8. Marjolein Goedhardt
  April 30, 2018 / 11:52 am

  Toffe foto’s en ik ken toevallig het luchtje. Die is heerlijk, super hoor!

 9. May 1, 2018 / 8:16 am

  Prachtige fles. Als kind was ik zo fan van Tresor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?