The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette

Wie mij een beetje kent weet dat Pink Grapefruit mijn favoriete lijn is bij The Body Shop. Ik heb de body butter, de scrub en de douchegel al maanden in huis. Omdat ik me vaak na het wassen inspuit met een Eau de Toilette kon het natuurlijk niet uitblijven dat ik de The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette ook zou aanschaffen. Benieuwd of hij mijn hoge verwachtingen heeft ingelast? Lees dan zeker verder.

The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette

De typische Pink Grapefruit geur omschrijf ik het best als de geur van agrumes, een hele frisse citrusgeur. De geur van deze The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette verschilt wel licht van de scrub/butter, hij is een pak zoeter en lichter, hij ruikt minder naar agrumes. Op zich vind ik hem lekkerder en aangenamer dan de rest van de lijn.

The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette

Het enige jammere aan de The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette is dat hij niet zo heel lang blijft hangen. Je hebt weinig nodig om hem goed te ruiken maar je moet echt regelmatig opnieuw sprayen. Dit is wel vaker met eau de toilettes natuurlijk, al gaat het bij deze toch wel erg snel. Dit neem ik er graag bij omdat het toch wel een van mijn favorieten is! Hij is ook niet al te duur dus gelukkig is het niet zo erg dat je hem af en toe opnieuw moet aanbrengen.

 

Ik ben dus echt gek op deze The Body Shop Pink Grapefruit eau de toilette, net zoals op alle andere producten uit de Pink Grapefruit lijn. Het is een heerlijk frisse geur, perfect voor de zomer. Een beetje bitter en scherp qua geur maar zeker niet overdreven. Dit is zeker een geur die veel mensen kunnen appreciëren. Hij is bij The Body Shop te koop voor € 14,00/30 ml.

Ben jij bekend met de geuren van The Body Shop? 

Share:

13 Comments

 1. May 21, 2013 / 12:44 pm

  Jammer dat hij niet heel lang blijft hangen, maar de geur lijkt me wel heel lekker en fris!

 2. May 21, 2013 / 1:44 pm

  Hmm die lijkt me wel lekker en leuke verpakking ook 🙂

 3. May 21, 2013 / 1:48 pm

  Wat een schattig flesje ook…hij lijkt me erg lekker!

 4. May 21, 2013 / 2:36 pm

  Ik heb al een paar keer wat flesjes in mijn winkelmandje gegooid, maar nog steeds niets gekocht hihi. Heb ook meer dan genoeg hoor… dus stiekem ben ik wel een beetje blij om te lezen dat hij niet zo goed blijft hangen.

  Flesje ziet er wel lief uit!

 5. Miladylike
  May 21, 2013 / 3:09 pm

  Klinkt fijn! Ik vind het zo jammer dat er geen peach variant is. 🙁

 6. May 21, 2013 / 3:45 pm

  Klinkt goed! Leuk flesje ook 😀

 7. Wendy
  May 21, 2013 / 3:46 pm

  klinkt goed. ken deze lijn niet!

 8. May 21, 2013 / 4:02 pm

  Klinkt erg goed. Jammer dat de geur niet goed blijft hangen, maar wat vaker sprayen kan ook geen kwaad.

 9. May 21, 2013 / 6:12 pm

  Ik heb al eens de scrub uit deze lijn gehad, al weet ik niet of deze nog te koop is. Jammer dat de geur niet zolang blijft hangen, maar dat heb je wel eens vaker inderdaad met zulke geurtjes.

 10. Monique
  May 21, 2013 / 6:12 pm

  Klinkt goed, jammer van de duur.. Ik twijfel nog steeds of ik eens een zou proberen… Wie weet..

 11. May 21, 2013 / 8:14 pm

  Ik vind hem wel lekker ruiken, maar iets te zoet naar mijn smaak.

 12. May 22, 2013 / 7:52 pm

  Idem! Zo’n lekker geurtje :d Omdat hij zo klein is stop ik hem ook gewoon in mijn tas en spray hem bij doorheen de dag x

 13. Merel
  May 24, 2013 / 10:45 pm

  Ik val echt nu al als een blok voor dat flesje :|. En €14 is niet duur voor een EDT (dan neem ik dat snel-vervliegen wel voor lief).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?