Park Avenue nagellak – 28 Rich Cobalt Blue

Park Avenue is een merk waar ik weinig tot niets over wist. Ik heb het merk al vaker bij de Di gezien maar ik had nog nooit wat geprobeerd, hoogstens geswatcht. Toen ik een tijdje terug bij de Lookiss was wou ik toch eens even rondsnuffelen in hun grote schap. Ik besloot een nagellakje mee te nemen want tja, nagellak heb je nooit genoeg! Ik ging voor een mooie kobaltblauwe kleur, ideaal voor de herfst/winter. Kijk je mee naar mijn nieuwe Park Avenue nagellak?

Park Avenue nagellak

Park Avenue Rich Cobalt Blue is een donkerblauwe crèmekleur die heel goed dekt. Op de foto heb ik slechts twee dunne lagen gebruikt, al kom je (als je haast hebt) met een dikkere laag ook wel toe. De applicator ligt heel goed in de hand en lakt heel fijn. Het is een lang kwastje waarmee je vrij snel te werk kunt gaan aangezien je meteen veel van je nagel bedekt. Ook droogt de nagellak zeer snel!

Qua verpakking en dekking ben ik dus zeker te spreken over Park Avenue en dat is toch meestal een punt waar ik over struikel bij goedkopere nagellakmerken. Waar de applicatie zo vlotjes liep was de houdbaarheid een heel pak minder. Na een dag had ik best wel wat tipwear en drie dagen later was het echt zwaar aan het chippen, jammer! Het kan natuurlijk ook deels aan de gezondheid van m’n nagels liggen (ik heb vrij zwakke nagels), al heb ik bij bv. Essie en China Glaze toch geen last van snelchippende nagellak. Mweh, ik had er gewoon meer van verwacht.

Park Avenue nagellak

Conclusie: de applicatie is hémels (kunnen veel merken wat van leren!), de droogtijd is super maar helaas is de houdbaarheid niet al te denderend. De nagellak van Park Avenue kost € 3,99 en is te koop bij o.a. Di en Lookiss (het cosmeticafiliaal van Di te Leuven).

Wat vind jij van deze Park Avenue nagellak?

Share:

10 Comments

 1. Lonneke
  October 31, 2014 / 7:01 am

  Ik heb nog nooit van dit merk gehoord. De kleur is erg mooi, jammer alleen van de houdbaarheid.

 2. Cheyenne
  October 31, 2014 / 7:22 am

  Mooi kleurtje, jammer dat hij niet zo lang blijft zitten!

 3. Sheling
  October 31, 2014 / 8:35 am

  Ik kende het nog helemaal niet? Ziet er wel erg mooi uit die kleur! 🙂 Jammer van het chippen alleen 🙁

 4. Denise
  October 31, 2014 / 9:47 am

  Wat een prachtige kleur! <3

 5. Bianca
  October 31, 2014 / 10:43 am

  Echt een onwijs mooie kleur, het merk zegt mij niet zo veel maar ben al wel een beetje fan haha!

 6. Mirne
  October 31, 2014 / 11:47 am

  De houdbaarheid is wel jammer, vroeger had ik het niet erg gevonden want ik deed elke dag mijn nagels. Maar tegenwoordig heb ik het te druk en wil ik het vaak toch wel langer laten zitten.

 7. October 31, 2014 / 8:09 pm

  Mooi kleurtje! Wel jammer van de houdbaarheid..

 8. Merel
  October 31, 2014 / 8:31 pm

  Een mooie blauwe kleur, staat ook erg classy op je lange nagels! Ik ken zelf het merk niet, ben benieuwd wat er nog meer van te koop is!

 9. October 31, 2014 / 11:27 pm

  Ik hou van zo’n blauwe kleur! Jammer genoeg is hij niet hier verkrijgbaar, anders had ik zodra de winkel openging naar de winkel gegaan, ik was gaan rennen. x

 10. November 4, 2014 / 9:54 pm

  Erg mooi kleurtje, jammer dat je na één dag al tipwear hebt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?