web analytics

Pas ontdekt: Heimish uit Zuid-Korea

Heimish is een Zuid-Koreaans merk dat ik al vaker voorbij heb zien komen op social media maar dat ik nog nooit eerder probeerde. Nadat ik een tijdje geleden terugkwam uit Zuid-Korea leek me het ideale moment om dit populaire merk eindelijk eens uit te proberen.

Bij Heimish specialiseren ze zich in zachte, natuurlijke make-up en huidverzorging die effectief doet wat het belooft. Ik besloot om wat bestsellers te proberen om te zien of het merk de hype echt wel waard is.

In totaal testte ik drie producten: de Watermelon Gel Cream, de Tone-up Sunscreen en de unieke Matcha Biome Hydrogel Eye Patches.

Watermelon Moisture Soothing Gel Cream

Dit is echt dé beste gel crème die ik ooit al geprobeerd heb en kan ik dus ook zeker ten volle aanraden voor mensen met een gecombineerde en/of vette huid. Hij voelt heel erg kalmerend en verkoelend aan op de huid, trekt snel in en zorgt ervoor dat de huid perfect gehydrateerd wordt zonder plakkerig aan te voelen.

Dankzij zijn dunne formule mag je er ook zeker van zijn dat deze gelcrème geen extra puistjes of onzuiverheden veroorzaakt. Ik heb de crème nu al een aantal maanden geprobeerd en er zijn nog steeds geen extra puistjes te bekennen. Zeker een aanrader dus!

Tone-Up Sunscreen

Ik draag áltijd een SPF op mijn gezicht, ook tijdens de wintermaanden. Wie ook zo fervent smeert weet waarschijnlijk wel hoe lastig het kan zijn om een goede crème te vinden die goed uitsmeert, geen witte waas achterlaat en ook niet vloekt met make-up.

Daarom was ik zo blij toen ik de Tone-up Sunscreen van Heimish uitprobeerde. In Zuid-Korea (en andere Aziatische landen) vinden ze het smeren van een SPF ontzettend belangrijk en brengen ze dit dus ook áltijd aan onder hun make-up, ongeacht het seizoen. Daarom zijn Aziatische merken vaak beter als het aankomt op zonnecrèmes.

Deze zonnecrème laat dus geen witte waas achter, versmelt als het ware met de huid en zorgt voor voldoende bescherming. Hij is ook perfect te gebruiken onder je make-up en gaat ook niet rullen zoals vele andere zonnecrèmes wél doen als je er make-up overheen aanbrengt.

Matcha Biome Hydrogel Eye Patch

Heb je vaak het gevoel dat de huid onder de ogen droog aanvoelt en dat je concealer in de lijntjes trekt? Dan zou je deze Matcha Biome Hydrogel Eye Patch eens kunnen proberen. Deze oogpatches maken de huid onder de ogen zachter en gladder waardoor je concealer er achteraf veel beter uit zal zien.

Wil je graag een extra verfrissend effect? Leg ze dan op voorhand in de koelkast en breng ze ‘s ochtends na het ontwaken meteen aan voor een verfrissend en ontzwellend effect om wallen te verminderen.

Mijn eerste kennismaking met het merk Heimish verliep dus zeer goed. Hun producten doen effectief wat ze beloven en zijn zeer fijn in gebruik. Als ik nog eens in Zuid-Korea kom zal ik vast en zeker nog wel iets meebrengen van het merk. Het merk gaat nu automatisch op mijn ‘betrouwbare merken’ lijstje!

De producten van Heimish zijn trouwens ook zeer makkelijk verkrijgbaar via Little Wonderland, een Nederlandse webshop die heel erg snel verzendt. Ik shop geregeld bij Little Wonderland en kan deze webshop alleen maar aanbevelen!

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?