web analytics

Paula’s Choice Clear Oil-Free Nachtcrème review

Als je een vette of gecombineerde huid hebt weet je vast wel hoe lastig het kan zijn om de juiste nachtcrème te vinden. Je moet de huid voldoende hydrateren maar je wilt natuurlijk ook niet gaan slapen als een glimmende discobal.

Gelukkig is er zo iets als de Paula’s Choice Clear Oil-Free Nachtcrème. Deze nachtcrème, met clean ingrediënten, verzorgt de vette huid zonder deze te verstoppen of te doen glimmen.

In dit artikel vertel ik graag meer over dit product. Kijk je mee?

Wie een vette, gecombineerde of vochtarme huid heeft weet vast wel wat een struggle het is om de juiste verzorging te vinden. Je huid voelt, ondanks dat ze vet is, misschien toch vaak wat droog aan maar als je dan iets smeert krijg je er gelijk puistjes of een glimhuid van.

De truc is dus om een product te vinden dat de huid voldoende hydrateert maar tegelijkertijd ook matteert, zonder je huid te verstoppen.

Een goede optie is deze Paula’s Choice Clear Oil-Free Nachtcrème, een crème die speciaal ontwikkeld werd voor vette en gecombineerde huidtypes.

De Paula’s Choice Clear Oil-Free Nachtcrème is een product dat op twee fronten gaat werken op de vette huid.

Allereerst gaat de crème vooral op huidverzorging werken om de huid optimaal gehydrateerd te houden. De crème heeft een zeer lichte textuur, trekt snel in en voelt zeker niet plakkerig aan op de huid. Dankzij zijn matterende werking hoef je dus ook niet bang te zijn voor een glimmende huid.

Ondanks dat het hier om een matterend product gaat geeft het wel voldoende voeding aan de vochtarme of gecombineerde huid. Ik heb zelf ook een vette, vochtarme huid en deze crème voldoet prima.

Naast verzorging gaat deze nachtcrème ook werken op huidverbetering. Zo bevat de crème o.a. niacinamide, een werkzaam ingrediënt dat voornamelijk gebruikt wordt om grove poriën te verkleinen en om de huidtextuur te verbeteren.

Daarnaast bevat de nachtcrème ook bosbessen, wat een natuurlijk anti-oxidant is. Anti-oxidanten helpen om de huid te ‘detoxen’ tijdens de nacht, op het moment dat je huid zichzelf regenereert en herstelt. Hierdoor werken ze perfect als ondersteuning om het huidverouderingsproces tegen te gaan.

Omdat de Paula’s Choice Clear Oil-Free nachtcrème ontwikkeld werd om de huidtextuur van de vette huid te verbeteren werkt het ook goed in combinatie met de Paula’s Choice BHA Exfoliant.

Als je beide producten samen in je avondroutine combineert zal je merken dat je huid veel minder vet zal worden én dat de textuur van je huid er gelijk een stuk beter uitziet.

Wie zijn of haar vette huid goed wilt verzorgen maar tegelijkertijd ook wilt matteren is bij deze crème aan het juiste adres. Zeker als je ook nog eens last hebt van puistjes, onderhuidse ontstekingen, mee-eters of grove poriën!

Deze nachtcrème is ideaal om toe te voegen aan je routine als je je vette of gecombineerde huid optimaal wilt verzorgen en daarbij ook verbeteren.

De Paula’s Choice Clear Oil-Free nachtcrème kost € 32,00 en is verkrijgbaar via de Paula’s Choice website.

Welke nachtcrème gebruik jij?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?