web analytics

Philip Kingsley Elasticizer Therapies

Droog, weerbarstig en/of beschadigd haar kan vaak wel wat extra liefde gebruiken. Een goede verzorging bovenop je normale haarroutine is zeker geen onmisbare luxe!

Een goed product om hiervoor te gebruiken is de Philip Kingsley Elasticizer. Dit deep-conditioning treatment verzorgt het haar van binnenuit en zorgt voor een volle, weelderige haardos die niet alleen gezond lijkt maar ook echt gezond is.

In dit artikel laat ik de Philip Kingsley Mayan Vanilla & Orange Blossom Elasticizer versie zien. Kijk je mee?

Philip Kingsley is een high end haarverzorgingsmerk dat vooral bekendstaat voor de diepwerkende producten die het haar van binnenuit herstellen.

Hun ‘Clinical Treatment’ routine is dan ook enorm populair bij celebrities omdat het je haar helemaal cameraready maakt.

Gelukkig hoef je helemaal niet naar een duur kapsalon te trekken om je haar goed te verzorgen want de Philip Kingsley producten zijn ook gewoon online te koop. Shampoos, conditioners, treatments, … You name it!

Een van mijn absolute aanraders is de Philip Kingsley Elasticizer Therapies. Dit deep-conditioning treatment is eigenlijk de ideale extra stap die je aan iedere routine toe kunt voegen.

De Philip Kingsley Elasticizer is dus een soort van conditioner, masker en treatment in 1. Het unieke aan dit product is dat je het VOOR je shampoo aanbrengt en dus eigenlijk als een soort pre-shampoo dient te gebruiken.

Maar wat maakt dit product nu zo uniek? Wel, de Elasticizer dringt tot in de haarvezel door om het haar niet alleen van buiten maar ook van binnenuit mooier en sterker te maken.

De meeste producten leggen een soort van glanzend laagje rond het haar waardoor het haar zachter voelt en gezonder lijkt maar daarom niet perse gezonder is.

Dit deep-conditioning treatment gaat dus wel diep tot in de haarvezel om beschadigd haar meteen goed te herstellen. Hiervoor maakt het product gebruik van elastine, castorolie, olijfolie en glycerine.

Doordat het haar dus van binnenuit hersteld gaat worden gaat het ook een stuk mooier worden. Beschadigd haar gaat weer zachter aanvoelen, meer glanzen en zijn elasticiteit weer terugkrijgen.

De Philip Kingsley Elasticizer wordt daarom ook aangeraden voor mensen met krullen die vaak het gevoel hebben dat hun krullen gaan pluizen en hun vorm niet goed behouden.

Ook mooi meegenomen: de ingrediënten van deze Elasticizer zorgen ook nog eens voor een langdurige UV-bescherming. Je haar wordt dus niet alleen goed verzorgd maar ook nog eens extra beschermd. Dat is vooral heel voordelig als je (fel) gekleurd haar hebt en dit extra wilt beschermen.

Er zijn inmiddels al verschillende Elasticizer Therapies op de markt maar het product dat ik in dit artikel laat zien is de Mayan Vanilla & Orange Blossom.

Dit product geeft niet alleen een goede verzorging aan het haar maar zorgt ook voor een heerlijke zomerse geur die lekker lang blijft hangen. Niet te tropisch, niet te opvallend maar wel speciaal genoeg om toch iets extra’s aan het haar te geven.

De consistentie van deze Elasticizer is niet te dik maar ook niet te dun. Je voelt dus wel dat hij lekker makkelijk opensmeert en het haar niet verzwaart maar is tegelijkertijd wel dik genoeg om genoeg te verzorgen.

Heb je dus al een volledige haarverzorgingsroutine maar je wilt toch nog een kleine extra stap toevoegen om je haar éxtra goed te verzorgen? Of je hebt (extreem) beschadigd haar dat een klein mirakel nodig heeft om zijn glans en elasticiteit terug te krijgen? De Philip Kingsley Elasticizer Therapies is het antwoord!

Deze Philip Kingsley Mayan Vanilla & Orange Blossom Elasticizer kost € 25,45 voor 75 ml en is te koop via Lookfantastic Nederland.

Welke verzorging gebruik jij voor jouw haar?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?