Physicians Formula Shimmer Strips – Blue Eyes

In mijn Di shoplog van april zag je de Physicians Formula Shimmer Strips al voorbij komen en vandaag is het dus eindelijk tijd voor de review. Na het proberen van de Physicians Formula blush kon ik niet wachten om deze Physicians Formula Shimmer Strips eens te proberen want ik was echt omver geblazen door de blush. De producten van Physicians Formula zijn misschien niet zo heel erg budgetproof maar gelukkig wel de moeite waard. Benieuwd of ik over de Shimmer Strips ook zo enthousiast ben? Lees dan zeker verder.

Physicians Formula Shimmer Strips

De Physicians Formula Shimmer Strips komen in verschillende varianten en ik heb die voor blauwe ogen. Ik heb natuurlijk geen blauwe ogen maar ik veeg sowieso toch altijd mijn voeten aan die make-up regels. Als ik een kleur mooi vind dan zal ik het zeker niet laten om ze te dragen ondanks dat ze misschien theoretisch gezien niet bij mijn oogkleur passen.  Moest je zelf niet goed weten welke kleuren je mooi staan dan kun je zeker het geschikte palette voor jou uitkiezen. Zeker als je pas begint met make-up dan is zo’n palette zeker een uitkomst omdat je dan automatisch de perfecte look kunt maken.

Ik heb dus de ‘blauwe ogen versie’ die vooral blauwe, grijze en bruine tinten bevat. Er zitten zowel lichte, medium als donkere kleuren in dit palette dus het is zeker mogelijk om een look te maken met alleen dit palette. Wat ik fijn vind is dat er een paar goede highlighters tussen zitten, iets wat ik bij veel palettes toch wel mis. Over de grijze kleuren ben ik ook énorm tevreden want een mooie grijze tint is vaak lastig te vinden, de meeste palettes bevatten vaker zilver i.p.v. écht grijs. Dit palette heeft gelukkig een echte petrolkleur, aangevuld met een lichte zilveren tint.

Physicians Formula Shimmer Strips

Maar hoe is de pigmentatie? Die is gelukkig meer dan prima! De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig gepigmenteerd, zelfs de lichtere kleuren. Op de foto hieronder zie je de linkse vier kleuren uit het palette. V.l.n.r. zie je een witte shimmery highlighter, een beige highlighter, een warme bronstint en een lichtblauwe kleur.

Physicians Formula Shimmer Strips

De laatste vijf kleuren uit het palette bevatten wat donkerdere kleuren. V.l.n.r. zie je een medium blauwe kleur, een iets donkerdere bronstint, een zilveren highlighter, een medium petrolkleur en een donkergrijze kleur. Ook van deze vijf kleuren is de pigmentatie énorm goed, je ziet op de swatches het resultaat van een keer wrijven. De oogschaduw is ook niet kruimelig en geeft bijna geen fall-out en dat terwijl de oogschaduw toch wel heel zacht en boterig aanvoelt.

Physicians Formula Shimmer Strips

Ik ben dus ook met dit Physicians Formula product enorm tevreden. Mooie kleuren, een fijne pigmentatie en kleuren die zich makkelijk laten aanbrengen zorgen ervoor dat ik dit palette een 9/10 geef. Dit palette kost rond de € 20 en is te koop bij o.a. Di en Lookiss.

Wat vind jij van deze Shimmer Strips?

10 Comments

 1. May 9, 2015 / 7:24 am

  Wat een mooie kleuren, een beetje metellic achtig, mooi!

 2. dionne
  May 9, 2015 / 7:46 am

  Wat een prachtig palette!

 3. beautifulday4makeup
  May 9, 2015 / 8:08 am

  Wauw dat is een pigmentatie waar je van achter over valt. Ik ben dol op physicians formula

 4. Denise
  May 9, 2015 / 8:35 am

  Wat een mooie kleuren! <3

 5. May 9, 2015 / 10:14 am

  Wat is dit een mooi palette zeg! Echt hele mooie kleuren.

 6. beauties
  May 9, 2015 / 11:48 am

  de kleuren spreken me niet meteen aan maar het concept is leuk 🙂

 7. May 9, 2015 / 8:53 pm

  Wauw wat een prachtig palette met een ontzettend mooie pigmentatie. Ik denk dat een 9 zeker op z’n plaats is als ik zie wat voor moois dit palette te bieden heeft!

 8. dresses and daisies
  May 9, 2015 / 9:43 pm

  Ik heb deze ook al vaak in mijn handen gehad, maar ik vond de kleurtjes toch iets te shimmery… Geef mij maar mat! 🙂

 9. Dana
  May 9, 2015 / 9:56 pm

  De pigmentatie ziet er top uit!

 10. May 10, 2015 / 12:00 pm

  ik had eerlijk gezegd echt niet zo’n goede pigmentatie verwacht. Dit ziet er echt prima uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?