web analytics

Pink Gellac Starterset review

Wat als er nagellak zou bestaan die wekenlang blijft zitten en waarvoor je niet naar een salon moet gaan? Wel, het bestaat dus blijkbaar écht en het wordt hier gewoon verkocht. Het merk waar ik het over heb is Pink Gellac, een Nederlands merk dat gellak verkoopt voor thuisgebruik.

In dit artikel vertel ik meer over de Pink Gellac Starterset, een complete set waarin je alles terug vindt wat je nodig hebt om meteen goed te kunnen starten!

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Wat is Pink Gellac?

Pink Gellac is een merk dat bij veel mensen waarschijnlijk een belletje doet rinkelen. Enorm veel nagelstylistes en schoonheidssalons werken met het merk maar ook particulieren vinden hun weg steeds sneller naar Pink Gellac.

Het merk wordt dan ook gewoon verkocht via hun Nederlandse website, waardoor je de producten lekker snel in huis hebt.

Een goede gellak zou tot twee weken moeten blijven zitten. Ideaal dus als je op vakantie gaat of als je er gewoon niet van houdt om je nagels meerdere keren per week opnieuw te moeten lakken.

In het plaatsen van gellak kruipt wel wat tijd en je hebt er redelijk veel materiaal voor nodig maar eens het er op zit gaat het geen kant meer uit.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

De Pink Gellac Starter Set

Al het nodige materiaal vind je ook terug binnen deze Pink Gellac Starterset. In deze set vind je alle benodigdheden om een mooie manicure te kunnen creëren. Van de basis tot de lakjes én zelfs de lamp, alles zit erin.

Binnen het Pink Gellac gamma heb je verschillende soorten starter sets. De set die ik in dit artikel laat zien is de ‘Starter Kit L’, oftewel de grote set. In dit kitje vind je niet alleen de basisproducten die je nodig hebt maar ook nog eens vier verschillende kleurtjes, zodat je genoeg variatie hebt om uit te kiezen.

Wat zit er allemaal in de Pink Gellac Starterset?

 • 1 x Gratis Primer
 • 1 x Gratis Kleur 182 Dynamic Pink 15ml
 • 3 x Kleur naar keuze 15ml
 • 4 x Gratis online cursus
 • 1 x Pink Gellac LED Lamp
 • 1 x Pink Gellac Base2
 • 1 x Pink Gellac Ultra Shine 15ml
 • 1 x Nagelvijl 180-240
 • 1 x Orange Woodsticks
 • 10 x Remover pockets
 • 10 x Cleaner pockets

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Hoe werkt zo’n gellac at home set precies?

 1. Bereid je nagels voor op het hele proces. Dit doe je door ze naar vorm te vijlen en door het nagelbed ook een klein beetje op te ruwen, net als het terugduwen van je nagelriemen.  Zorg er ook voor dat je nagels volledig vetvrij zijn, dit kan heel makkelijk d.m.v. de Cleaner pockets.
 2. Indien je de primer wilt gebruiken is het nu het moment om dit te doen. Breng deze aan en laat dit even drogen.
 3. Het is tijd om de base2 aan te brengen. Breng een zeer dun laagje aan en laat deze uitharden onder de LED lamp voor ongeveer 15 seconden.
 4. Begin met het aanbrengen van je kleur naar keuze. Zet een dun laagje en laat deze 60 seconden uitharden onder de lamp. Herhaal deze stap tot je jouw ideale dekking verkrijgt.
 5. Rond af met de Ultra Shine topcoat en laat ook deze 60 seconden uitharden onder de lamp.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Wat vond ik nu zelf van de Pink Gellac producten?

Ik heb de nagellak aangebracht voor ik op vakantie vertrok, om te zien hoe goed de nagellak het zou uithouden op vakantie.

Doordat ik twee weken weg zou zijn van huis leek het mij het ideale moment om de lak echt even goed te testen. Normaal gezien zou de gellak dus tot twee volledige weken moeten houden, mits je van jezelf natuurlijk sterke nagels hebt.

Bij mij was dat echter niet het geval en begon je na dag 8 toch wel wat chipping te krijgen. Zeker niet abnormaal want 1) mijn nagels waren op dat moment heel erg broos en zwak, 2) ook nog eens heel erg kort én ik ben ook niet echt heel erg voorzichtig geweest met mijn nagels.

Ik heb met mijn bagage zitten zeulen doorheen heel Orlando, ik heb nogal redelijk agressief zitten uitpakken en ik heb eigenlijk totaal niet op mijn manicure gelet.

Als je al deze factoren meerekent kan ik toch wel van een groot succes spreken! Bij normale nagellak zou ik waarschijnlijk na twee dagen al met chipping gezeten hebben.

Pink Gellac Gel Polish Starter Kit

Conclusie

Voor mij is het het dus zeker wel waard geweest om zoveel tijd en moeite in mijn manicure te steken. Ja, het duurt inderdaad wel even voor je het onder de knie hebt en tot je klaar bent met lakken maar je krijgt er echt wel wat voor terug. Ik hou jullie zeker verder op de hoogte zodra mijn nagels weer wat sterker zijn!

Zelf ook benieuwd geworden? Deze Pink Gellac Gel Polish Starter Kit L kost normaal gezien € 170,00 in totaal maar is op dit moment afgeprijsd naar € 85,00.

Bij Pink Gellac hebben ze ook een heel fijne retour policy én ze leveren heel erg snel dus het is zeker de moeite waard om eens te bekijken. De set uit dit artikel vind je hier makkelijk terug.

Zou jij zoiets als Pink Gellac willen proberen thuis?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

4 Comments

 1. June 26, 2018 / 8:14 am

  ik heb ook al een redelijke collectie gellacjes staan, and i love it 😀

 2. June 26, 2018 / 11:26 am

  Wat een mooi set, ik ben helemaal weg van de kleurtjes. Ik wil ook Pink Gellac!

 3. June 26, 2018 / 12:02 pm

  Ik vind het hele fijne nagellak, probleem bij mij is dat het heel snel loslaat, heb al van alles geprobeerd en meerdere merken ook!

 4. June 26, 2018 / 4:51 pm

  Wat een geweldige set! De laatste twee keer heb ik mijn nagels laten doen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?