Planet Parfum Discovery Box

Ik hou ervan om nieuwe merken en producten te proberen. Zeker als ik ze ook nog eens in een goede deal kan scoren. Planet Parfum heeft sinds kort de Lente Discovery Box, een box gevuld met heerlijke merken. Bij Planet Parfum hebben ze natuurlijk enorm veel luxe merken dus mijn interesse werd gelijk gewekt. Ik kocht de Planet Parfum Discovery Box en laat de inhoud graag aan jullie zien. Kijk je mee?

Planet Parfum Discovery Box

Planet Parfum brengt ieder seizoen een nieuwe box uit die exclusief via de webshop verkocht wordt. In deze boxen vind je een heleboel producten terug die ze ook in de winkel verkopen. Het gaat voornamelijk om samples maar gelukkig zijn het wel goedgevulde luxesamples.

Ik zag de box op de webshop staan en zag gelijk dat het om een goedgevulde box ging. Er staat wel een kleine foto bij maar geen exacte beschrijving van alle producten. Het was dus toch nog een kleine verrassing toen ik deze box ontving.De box kost slechts € 14,99, ongeveer evenveel als de meeste maandelijkse boxen zoals Deauty, BLUX en Birchbox. Alleen is deze box slechts 4 keer per jaar te koop.

Ik had eerst een inhoud a la Deauty verwacht maar oh boy, wat zat er veel in deze doos! De doos bevat voornamelijk skincare maar ook een aantal make-upproducten én zelfs parfums. Dit is de inhoud van de box:

Planet Parfum Discovery Box

Skincare

Qua skincare zit er enorm veel in deze box. Het gaat hier om samples maar gelukkig zijn ze wel groot genoeg om lang genoeg te kunnen testen. Het zijn dus zeker geen samples die je gratis krijgt in de parfumerie. Deze skincare samples zaten er in de doos:

 • Clinique Take The Day Off make-up remover 30 ml (€ 19,90 voor 125 ml)
 • Clarins Beauty Flash Balm 15 ml (€ 33,90 voor 50 ml)
 • Talika Bio Enzymes masker full-size (€ 9,90)
 • Elizabeth Arden Advanced Ceramid Capsules, 7 capsules (€ 89,90 voor 60 capsules)
 • Ioma Exfoliating Emulsion 15 ml (€ 32,50 voor 50 ml)
 • Dr Renaud Gommage Détox Carotte 20 ml (€ 30,50 voor 50 ml)
 • Close lippenbalsem aardbei full size (€ 7,90)

Parfum

Er zitten ook drie parfumsamples in deze box. Gelukkig niet van die typische zakjes of mini sprays maar echt goedgevulde samples. Dit zijn de geuren in de box:

 • L’Occitane Terre de Lumière 5 ml (€ 66,90 voor 50 ml)
 • Carven Le Parfum roll on 10 ml (€ 68,50 voor 50 ml)
 • Loewe 7 voor mannen 15 ml (€ 56,90 voor 50 ml)

Make-up

Er zaten ook nog twee make-up producten van het merk Close in de box. Close is het huismerk van Planet Parfum en heeft over het algemeen veel leuke producten. Het eerste product is het Midi make-up palette dat op zichzelf ook al een waarde van € 14,90 heeft als je het los koopt. Door dit palette alleen al heb je de prijs van je doos al gelijk terugverdiend. Het andere product is een powder brush, ook van het merk Close. Deze poederborstel is gemaakt van synthethische haren en is dus ook cruelty free! Deze borstel kost € 13,90.

Ik ben dus echt aangenaam verrast door deze Planet Parfum Discovery Box. Ik heb weer een aantal nieuwe producten én merken ontdekt en dat allemaal voor maar € 14,90. Deze Discovery Box is dus limited edition en exclusief verkrijgbaar bij de webshop van Planet Parfum. Wees er dus snel bij als je deze box ook wilt aanschaffen!

Wat vind jij van de inhoud?

Share:

6 Comments

 1. June 10, 2017 / 8:40 am

  Wat leuk dat er toch wel echt veel variatie in zit! Een leuke manier om veel verschillende producten te ontdekken 🙂

 2. June 10, 2017 / 10:35 am

  Amai er zit echt veel in voor die prijs. Echt wel tof om producten en merken te leren kennen

 3. June 10, 2017 / 1:02 pm

  Amai zalig veel producten voor die prijs 😍

  Ilona

 4. June 10, 2017 / 4:28 pm

  Wat een leuke box zeg hele mooie inhoud.

 5. June 10, 2017 / 7:24 pm

  Best een leuke box hoor! Mooie producten.

 6. Christine
  June 13, 2017 / 1:16 pm

  Leuke inhoud, en volgens mij wel geslaagd want het is een discovery box en ik ken zeker niet alle merken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?