Playboy VIP eau de toilette

Ik ben dól op lekkere geurtjes! Een nieuw parfum kan mijn hele mood helemaal veranderen omdat ik gewoon zo intens kan genieten van een lekker parfum. Helaas kan zo’n hobby wel uit de hand lopen en vooral ook erg duur worden, de meeste geurtjes zijn namelijk erg prijzig. Daarom vind ik het altijd geweldig als ik een fijne ontdekking kan doen bij de drogisterij. Zo’n ontdekking is Playboy VIP. Schrijf deze geur zeker niet te snel af omdat hij van Playboy is… Benieuwd naar de geurnoten van deze edt? Lees dan zeker verder.

Playboy VIP

Parfums uit de drogisterij hebben over het algemeen een vrij slecht imago. Celebrity geurtjes die allemaal hetzelfde ruiken en parfums die bijna allemaal uit dezelfde geurnoten bestaan, het is allemaal nefast voor een goed imago. Toch zijn er wel degelijk lekkere geurtjes te vinden bij de drogisterij, waar ik deze Playboy VIP zeker onder reken. De verpakking oogt wat cheap maar de geur ruikt best duur, zeker voor die prijs. Het enige nadeel is dat het een eau de toilette is en dus vrij snel vervliegt.

Playboy VIP

Playboy VIP is een fruitige maar tegelijkertijd ook zware geur. Zeker geen kindergeur of iets dergelijks, hij ruikt net luxueus. Als ik deze geur opspray voel ik me gelijk een stuk beter, het is echt een geur die je mood een hele boost kan geven! Ik zou hem eerder klasseren als avondgeur maar ik draag hem eigenlijk ook gewoon over dag, hij is net op het randje dus het hangt allemaal af van je persoonlijke smaak. Dit zijn de precieze geurnoten:

 • Top: pioen, nectarine en suiker
 • Hart: appel, heliotroop en rode bessen
 • Basis: muskus, sandelhout en kasjmier hout

Ik ben wel een luxebeestje als het aankomt op parfum maar deze Playboy VIP is al jaren een van mijn favorieten! De flacon oogt niet zo luxueus (al vind ik hem wel erg schattig met die oortjes en het strikje!) en hij vervliegt best snel maar toch kan ik hem iedereen aanraden. Zeker als je into frisse geuren maar eens een keertje iets anders wilt dan altijd citrusgeuren.

Playboy VIP

Ik heb mijn Playboy VIP gewoon bij Kruidvat gehaald maar hij is o.a. ook te koop bij Di en bij Bol.com. Op Bol kost hij € 12,99 voor 30 ml, wat ik persoonlijk een erg fijne prijs vind. Zodra mijn flacon op is koop ik hem zeker opnieuw, het is een van m’n favoriete geuren voor regenachtige dagen waarop ik een kleine ‘pick me up’ nodig heb.

Ben jij al bekend met de geuren van Playboy?

13 Comments

 1. Nancy
  August 10, 2015 / 9:45 am

  Lijkt me heerlijk!

 2. August 10, 2015 / 12:04 pm

  Ik heb ook wel eens een Playboy geurtje gehad, in het begin vond ik hem dan heel lekker ruiken, maar na verloop van tijd niet meer.

 3. August 10, 2015 / 1:35 pm

  Lijkt mij een erg fijne geur, vooral geuren met pioen en appel erin vind ik altijd erg lekker ruiken!

 4. August 10, 2015 / 2:55 pm

  Ik ben niet zo een fan van de geuren van playboy. Ze ruiken wel lekker maar het zijn van die geuren dat bij mij in de kast blijven staan en dat is zonde. Als de geur bij je in de smaak valt is het natuurlijk fijn gezien dat ze niet duur zijn.

 5. Natascha
  August 10, 2015 / 4:10 pm

  Ik ben nu wel een beetje nieuwsgierig haha. Ik heb van dit merk altijd een beetje het idee dat het ‘goedkope’ luchtjes waren maar zoals jij hem omschrijft klinkt hij heel oke! Misschien toch maar eens ruiken in de winkel 🙂

  • Amy
   Author
   August 10, 2015 / 4:36 pm

   Ja, ik was ook aangenaam verrast! Toen ik eens tussen m’n schooluren door bij Kruidvat liep ben ik aan alles gaan ruiken uit verveling. Ik dacht ook nooit dat ik zou vertrekken met een Playboy geur maar ik was gelijk onder de indruk, haha 😀

 6. August 10, 2015 / 4:20 pm

  Ik vind de geuren van Playboy zoo lekker, ik heb er nu meerdere, maar deze nog niet! Ik koop ze meestal bij de Action, daar zijn ze vaak te vinden :).

 7. Melissa
  August 10, 2015 / 7:36 pm

  Deze ruikt inderdaad heerlijk!
  x

 8. Desiree
  August 10, 2015 / 7:43 pm

  Prachtige foto’s! Ik ben ontzettend benieuwd hoe deze ruikt.

 9. Northflix
  August 10, 2015 / 7:57 pm

  Ze spraken me nooit zo aan, vanwege het Playbog imago en namen als Play it Sexy, maar ik heb een aantal geroken en vind ze best lekker! En de prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde!

 10. Saartje
  August 10, 2015 / 8:55 pm

  Ik ben erg benieuwd hoe de geur ruikt, ik kan me er geen verbeelding bij maken, zoet en warm als ik het zo hoor. Het flesje ziet er wel heel erg leuk uit!

 11. Sanne Makeupgorgeous
  August 10, 2015 / 9:01 pm

  Ik vind dit zelf ook een heerlijk geurtje!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?