web analytics

Preview: Essie Lente 2024 collectie

Met de Essie Lente 2024 collectie zet je je nagels helemaal in de kijker op een schattige manier want de collectie werd geïnspireerd door 90’s rom-com’s vol romantiek. Voor deze lente telt ‘less is more’ en ga je voor rustige kleurtjes die er heel erg lief uit zien, vaak aangevuld met een subtiele glitter.

De collectie is perfect voor alledaags gebruik maar ook chique genoeg voor een avondje weg of een verre vakantie. Deze collectie zorgt gegarandeerd voor vlinders in de buik!

Benieuwd naar deze nieuwe collectie? Dit zijn alle nieuwe lakjes binnen de Essie Spring Collection 2024:

Flirty Flutters

Deze lente omarm je je romantische kant dankzij deze lichtpaarse nagellak met warme ondertonen, verder aangevuld met subtiele blauwe glitters. Deze flirty nagellak voegt genoeg romantiek toe aan je nagels!

Blushin’ & Crushin’

Deze opvallende roze tint, met subtiele blauwe ondertonen, vangt de essentie van de lente op. Perfect om jezelf helemaal in de kijker te zetten op een speelse manier!

Tu-lips Touch

Baby blauw blijft áltijd on trend en ook deze lente blijft het een fantastische kleur om te dragen die nooit ‘out of style’ gaat. Voor deze lente gaat Essie nog een stapje verder door een subtiele rode ondertoon toe te voegen, daarom is Tu-Lips Touch toch weer een tikkeltje specialer.

Spring Fling

Het zorgeloze gevoel van een romance in de lente, dat is deze nagellak in een flesje. De naam Spring Fling is dan ook treffend! Deze sappige roze nagellak met gele ondertonen is perfect voor de lente.

First Bliss Kiss

Pastelgroen komt ieder jaar wel een keertje terug en ook voor de lente van 2024 zal je deze kleur terug kunnen vinden binnen de Essie voorjaarscollectie.

Met deze zachte muntkleur voeg je weer een speelse touch toe aan je garderobe. De blauwe en witte ondertonen zorgen voor een frisse en dromerige vibe.

Meet-cute Moment

Meet-cute Moment vindt zijn inspiratie in de romcoms van de jaren 90 en het begin van de 2000’s. Dit staaltje nostalgie zorgt voor een feest op je nagels! De kleur is sheer oranje maar wordt wel wat spannender gemaakt door een subtiele hint van gouden glitters.

De Essie Lente 2024 collectie is verkrijgbaar bij Di en Kruidvat voor een adviesprijs van € 12,99 per nagellak.

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?