Preview: L’Oréal Mythic Oil voor dik haar

L’Oréal Professionnel is by far mijn favoriete merk als het op haircare aankomt. De L’Oréal Mythic Oil producten gebruik ik dan ook al jaren met plezier en blijf ik steeds opnieuw kopen. Inmiddels is de hele Mythic Oil lijn vernieuwd want er is nu een lijn voor zowel dik haar als voor normaal/dun haar. Ik heb de producten voor dik haar in huis en laat jullie bij deze al een kleine sneak preview zien. Kijk je mee?

Mythic-Oil-1

De producten van het L’Oréal Mythic Oil gamma zijn al jaren bestsellers. Zowel kappers als consumenten zweren erbij omdat ze hun beloftes ook echt waar maken. Iedereen is er altijd laaiend enthousiast over geweest en dan vooral de mensen met droog en gekleurd haar. De enige groep die een beetje uit de groep viel waren de mensen met normaal tot dun haar, juist omdat de producten een beetje té rijk waren. Daarom gaat L’Oréal de Mythic Oil lijn volledig omgooien en het onderverdelen in twee categorieën: 1) dik haar en 2) normaal tot dun haar. Op die manier kan iedereen van de Mythic Oil producten genieten en is je verzorging echt goed toegespitst op je haar.

Ik heb van mijzelf natuurlijk vrij dik haar, ook al is het de laatste jaren al fel verminderd door het vele (ont)kleuren. Ik zou natuurlijk graag mijn extra dikke haarbos z.s.m. terug willen en mijn haar mag ook wel weer wat langer worden. Daarom ga ik aan de slag met de lijn voor dik haar. Dit zijn de producten die ik ga testen:

 photo Mythic-Oil-2_zpsmzs1lhxb.png

Olieshampoo (€ 17,00)

De shampoo die ik heb is de olieshampoo speciaal voor dik haar. Deze producten kun je herkennen aan het rode streepje, de producten voor dun haar hebben we dan weer een geel streepje. Deze olieshampoo bevat o.a. arganolie en mirre-extract, terwijl de shampoo voor dun haar dan weer gemberolie en osmanthusextract bevat. Het is een shampoo die heel zacht reinigt en tegelijkertijd veel glans toevoegt aan het haar. De originele shampoo was altijd mijn favoriet dus ik ben ook erg benieuwd naar deze. Qua geur en eerste indruk doet het mij erg aan het origineel denken maar ik ga het zeker nog wat uitgebreider testen en bespreken.

 photo Mythic-Oil-3_zpsyjg5iwgn.png

Rijk oliemasker (€ 23,80)

Ook dit product bestaat in twee verschillende varianten maar ik heb dus ook hier weer degene voor dik haar. Als ik het product bekijk, ruik en aanvoel verschilt dit wel enorm veel met het klassieke masker. Het originele masker was voor beide haartypes geschikt maar dit maskertje voelt toch een pak dikker en voedender aan! Ik ga het alleszins nog wat uitgebreider testen en ook dit product vergelijken met het origineel.

 photo Mythic-Oil-4_zpspmfdlzsg.png

Crème universelle (€ 22,10)

Dit is het enige product dat met een blauw streepje komt en d.w.z. dat het voor alle haartypes geschikt is. Het is een 3-in-1 product dat je als pre-shampoo, conditioner én brushing crème kunt gebruiken en is dus zeker een must-have in iedere badkamer. Ik verwacht dat dit product mijn haar mooi glad zal maken, dankzij de arganolie. Het is de eerste keer dat ik zo’n soortgelijk product ga uittesten dus hier komt ook zeker nog een review van!

De conditioner blijft hetzelfde en heb ik ook al zo vaak benoemd in artikels dus die ga ik niet meer extra aan bod laten komen. Ik ben in ieder geval benieuwd naar al deze nieuwe producten en of ik veel verschil ga voelen t.o.v. de originele producten of dat er misschien alleen een verschil zit in de producten voor dun haar. L’Oréal Professionnel heeft me alleszins nog nooit teleurgesteld dus ik ben er vrij zeker van dat dit ook weer een schot in de roos gaat zijn!

Voor welke producten zou jij kiezen: voor dik of dun haar?

Share:

5 Comments

 1. June 23, 2016 / 8:55 am

  Klinkt erg fijn als je dik haar hebt. .maar voor mij is dat denk ik geen succes..

 2. June 23, 2016 / 12:47 pm

  Dit is zo’n heerlijke lijn! ik vind vooral de olie geweldig

 3. June 23, 2016 / 3:11 pm

  Ze klinken als fijne producten!

 4. June 24, 2016 / 10:10 am

  Ik gebruik zelf mythic oil in mijn haar voor het moment. Deze maakt mijn haar zo mooi zacht en glanzend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?