web analytics

Preview: Reductin afslanksupplementen

Wat kan het toch enorm frustrerend zijn om je hele leven lang tegen de kilo’s te vechten. Ik kan het weten want dankzij mijn lipoedeem ben ik zelfs in de medische mallemolen van de diëten terechtgekomen.

In essentie gaat “ieder pondje door het mondje” dus als je die overtollige kilo’s meteen bij de bron zou kunnen aanpakken, dat zou toch super zijn?

Daarom was ik erg benieuwd om de Dyna+ Reductin supplementen uit te proberen. Deze unieke supplementen zouden moeten helpen bij het afslanken, minder snoepen én zouden cellulite moeten verminderen.

Ik besloot om een kuur van deze supplementen te beginnen en in dit artikel neem ik je graag mee doorheen deze producten! Kijk je mee?

Wat is Reductin?

Tien seconden in de mond, tien jaar in de billen… Vaak hebben de goede dingen van het leven een directe
invloed op onze lijn en onze gezondheid.

Verleiding weerstaan is echter niet altijd een kwestie van wilskracht, maar van dopamine en verzadiging. Het Reductin-gamma, bestaande uit drie producten (Reductin Instant, Reductin Slankheid en Reductin Cellulitis) biedt zowel een preventieve als curatieve oplossing voor problemen gelinkt aan gewichtstoename.De producten van Reductin worden exclusief verkocht bij de apotheek dus je mag er zeker van zijn dat ze zowel betrouwbaar als veilig zijn.

Deze Reductin producten worden dan ook verkocht als supplement ter ondersteuning van een gezonde levensstijl en niet zo zeer als een ongezond dieetproduct zoals bv. bepaalde maaltijdvervangers of shakes.

Reductin Instant: stopt het verlangen naar suiker en tussendoortjes

Dopamine is een stofje dat onze hersenen aanmaken op het moment dat we gelukkig of blij zijn. Je kunt het eigenlijk zien als een soort van beloning van je hersenen aan je lichaam. Dopamine wordt o.a. aangemaakt tijdens het sporten, tijdens seks of als je verliefd bent.

Ook als je iets lekkers (en meestal gesuikerd) eet maken je hersenen dopamine aan. Het resultaat? Je raakt er helemaal verslaafd aan en wilt enkel maar meer en meer. Hierdoor ga je dus ook meer snoepen en dat is natuurlijk nefast voor je lijn!

En dat is waar deze Reductin Instant je kan helpen. Het product bestaat uit een molecule op basis van saffraan, een natuurlijke stimulator van dopamine. Omdat het dezelfde effecten heeft als glucose, helpt het ons om het knabbelen (en de ongewenste kilo’s) te vermijden en onze energie weer op gang te brengen.

Reductin Instant is een tablet dat je laat smelten op de tong en dat de suikerbehoefte in slechts twintig seconden stopt. Je neemt het van zodra je de behoefte voelt.

Reductin Slankheid: voor een sneller metabolisme

Dit voedingssupplement op basis van vitaminen en mineralen werkt het vastzetten van vetten tegen dankzij vier acties die inwerken op hongergevoel, metabolisme, vochtretentie en insuline. Het supplement zou daarnaast ook een eetlustremmend effect moeten hebben.

Cafeïne en magnesium stimuleren de verbranding van vetten en verminderen waterretentie. Chroom en kaneel werken in op insuline, het hormoon dat ervoor zorgt dat we suikers opslaan.

Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de invloed op al het vocht in mijn lichaam aangezien ik door mijn lymfoedeem vaak continu opgeblazen ben door al het vocht dat lichaam ophoudt. Hopelijk heeft dit supplement daar ook een gunstig effect op!

Reductin Cellulite: maakt de huid van binnenuit gladder

Als vrouw heb je helaas sneller last van cellulite, voornamelijk ter hoogte van de benen en billen. Dit komt dankzij oestrogenen, onze vrouwelijke hormonen, die waterretentie bevorderen en ervoor zorgen dat de adipocyten tot
honderd keer groter worden.

Dit supplement werkt tot in de kern van de onderhuid, een plaats die een anti-cellulite crème dus niet kan bereiken. Daarom zou dit product dus veel beter moeten werken tegen cellulite en ontstekingen verminderen.

Cellulitis vermindert of verdwijnt zelfs na één tot drie maanden behandeling aldus Dyna+, de producent van de Reductin producten.

Ik heb er dankzij mijn lip- en lymfoedeem nog eens éxtra veel last van dus als het ook al maar een beetje helpt ben ik al blij!

Ik ga de komende tijd alle supplementen even goed uitproberen en de kuur aanhouden om te zien of het effectief ook iets doet voor mijn lichaam.

Aan mijn levensstijl ga ik echter niets veranderen, ik blijf gewoon ‘normaal’ gezond eten en ik ga even vaak sporten als voordien zodat ik echt goed kan zien of er extra gewichtsverlies is. Ik ben benieuwd!

Welk Reductin supplement zou jij het liefst willen proberen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?