ProNails Anti-age Handcare

Of we het nu willen of niet: onze handen verklappen altijd onze echte leeftijd. Daarom is het erg belangrijk om je handen goed te verzorgen zodat ze langer stralend en jong blijven. Bij ProNails hebben ze recent hun Anti-age Handcare gelanceerd, want een mooie manicure begint bij mooie handen. Ik vertel je graag meer over de ProNails Anti-age lijn!

ProNails Anti-age producten: waarom?

We smeren ons allemaal in met zonnecrème als we gaan zonnebaden maar meestal vergeten we iets belangrijk: onze handen. Toch krijgen je handen het het zwaarst te verduren want deze zijn bijna nooit bedekt, waardoor ze extra veel UV-straling krijgen.

Met botox kun je veel oplossen aan je gezicht maar eens je handen verouderd zijn is er niet veel meer aan te doen. Daarom is het o-zo-belangrijk om ze goed te verzorgen én te beschermen. Zelfs tijdens de koude wintermaanden!De nieuwe ProNails Anti-age Handcare producten gaan je hierbij helpen. Deze producten werken als verzorging en anti-age, waardoor je handen dus zowel beschermd als hersteld worden

Het nieuwe gamma bestaat o.a. uit hand gels, crèmes, serums en een scrub. Ik testte de Anti-Age Lightweight Hand Cream SPF 15 en het Deef Defense Hand Serum.

ProNails Anti-Age Hand Cream Lightweight SPF 15

De ProNails Anti-Age Hand Cream Lightweight SPF 15 zou een must have in iedere tas moeten zijn. Deze handcrème beschermt je handen tegen schadelijke invloeden van zon en luchtvervuiling zodat huidveroudering geen kans krijgt. Of mijn huid inderdaad langer jong blijft, dat kan ik jullie nu uiteraard nog niet vertellen. Wat ik jullie wél kan vertellen is dat deze crème zeker fijn in gebruik is.

Hij trekt snel in en voelt niet plakkerig aan, waardoor je sneller geneigd bent om hem opnieuw te smeren en waardoor je dus ook beter beschermd bent. Ik weet van mijzelf dat ik niet snel opnieuw zou smeren als het een dikke textuur had en dan heeft het product uiteraard weinig nut.

ProNails Deep Defense Hand Serum

Het ProNails Deep Defense Hand Serum voel je zelfs nog minder zitten. Het is een licht serum dat énorm snel intrekt maar wel een fantastisch resultaat geeft. Bij mij zorgt het vooral voor een goede verzorging maar bij oudere handen zie je gelijk verschil.

Mijn moeder gebruikt dit serum geregeld en ziet bij het eerste gebruik direct verschil. Haar handen voelen niet alleen zachter aan maar zien er gek genoeg ook veel gezonder uit. De huid lijkt minder vaal en oogt weer 10 jaar jonger. Dit product kan dus door alle leeftijden gebruikt worden!

Conclusie

Ik was altijd al fan van de nagellak van ProNails maar ook hun handcare spreekt me zeker aan. Je merkt dat er veel research aan vooraf is gegaan en dat de producten zeker bijdragen aan de gezondheid van je handen. Het zijn niet zomaar producten met een lekker geurtje want ze doen ook effectief iets goed voor je huid. Zelf uitproberen? Voor het serum betaal je € 26,95, de handcrème kost € 12,50 voor 50 ml en € 39,90 voor 300 ml.

Op www.pronails.be vind je een salon in de buurt waar je terecht kan voor een spa manicure en handverzorging. Met het Hand Care gamma kan je thuis ook zelf aan de slag.

Bescherm jij je handen voldoende? 

4 Comments

 1. Yara
  January 10, 2017 / 7:05 am

  Wat fijn, ik wist niet dat er zoiets bestond als zonnebeschermende handcrème. (:
  Liefs,
  Yara

 2. January 10, 2017 / 1:42 pm

  Ik moet toegeven dat ik ook niet wist dat zoiets bestond. Zo weet je ook meteen dat ik veel te weinig aandacht aan mijn handen geef.

 3. January 10, 2017 / 6:48 pm

  ik ken dit merk nog helemaal niet :O

 4. Malou | Blonde Blossom
  January 14, 2017 / 10:16 am

  Klinkt als een heel goed en fijn product! Ik heb er nog nooit van gehoord, maar het lijkt me heel fijn in gebruik. Ik ga er even naar kijken! Malou x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?