ProNails Elevate Life collectie

Dat de ProNails Longwear nagellakken groot favoriet bij mij zijn hoef ik je vast niet meer te vertellen. Ik werd dan ook gelijk enthousiast door de ProNails Elevate Life SS17 collectie. Een collectie gevuld met prachtige nudes en lieve voorjaarskleuren. Alles staat in teken van zachte aardetinten en eerlijke, natuurlijke materialen. Ik testte twee kleuren uit de collectie!

ProNails Elevate Life

ProNails Elevate Life

Deze nieuwe ProNails collectie is me echt op het lijf geschreven. Jullie weten al wel dat ik dol op ben op zachte nudekleuren, zeker als deze lang blijven zitten. Het ProNails Longwear systeem is het enige systeem dat bij mijn broze nagels werkt. Een nagellak die lang blijft zitten in combinatie met een prachtige collectie, I LIKE! Ik koos voor twee mooie kleuren: Mani Monday en Booking Confirmed.

ProNails Elevate Life

#1 Mani Monday

“Monday Motivation quotes op Instagram zullen plaats moeten ruimen voor de nieuwe, hippe #ManiMonday hashtag. Niets beter dan een vederlichte pastelroze tint op een deprimerende maandag! Trouwens, een golden tip voor zij die in de week van hot naar her rennen: neem zondag even de tijd om jullie nagels voor te bereiden op de nieuwe werkweek, niets dat zoveel zelfvertrouwen uitstraalt dan mooie, verzorgde handen.”

Mani Monday is een lichtroze nudekleur. Ik hou echt van dit soort tinten omdat ze bij werkelijk alles staan! Ze zijn zo lekker makkelijk te combineren en door het Longwear systeem blijft deze lak ook nog lang zitten. De meeste nude tinten dekken pas na een paar laagjes maar bij Mani Monday was de dekking gelijk goed. Dit gaat zeker nog een grote favoriet van mij worden!

ProNails Elevate Life

#5 Booking Confirmed

De handen schudden om een deal te bekrachtigen wordt vanaf nu ook een uitgelezen kans om onze onberispelijke stijl te tonen. Kies voor deze earthy oranje kleur om een verpletterende indruk na te laten bij toekomstige zakenpartners. Wedden dat iedereen binnen de kortste keren uit je handen eet?

Booking Confirmed leek op foto veel fletser qua kleur maar in het echt is hij toch wat feller. Dit soort oranjetinten doen me gelijk zin krijgen in de zomer. Het is zeker geen neon tint die je niet naar je werk of school kunt dragen. Hij is juist draagbaar en chique, precies wat ProNails met deze Elevate Life collectie wou bereiken. Ook hiervan is de dekking weer super!

ProNails Elevate Life

In de ProNails Elevate Life collectie vind je ook nog een gave khaki kleur, alsook een lichtbruine tint met shimmers. De rest van de collectie is afgewerkt met mooie nudes. Volgens mij kan iedereen zijn ding wel vinden in deze collectie.

De ProNails Longwear nagellakjes kosten € 14,95 per stuk. Ook voor de bijhorende top- en basecoat betaal je € 14,95. Best prijzig bij je eerste aankoop maar geloof me: het maakt echt een aanzienlijk verschil. Ik kan niet meer zonder het Longwear systeem!

Welke kleur is jouw favoriet?

Share:

6 Comments

 1. Britt
  March 18, 2017 / 9:58 am

  Booking Confirmed is echt een fantastische kleur, ik krijg er meteen een geweldig zomergevoel van! Laat het lekkere weer maar komen!

 2. Karlien - Polished Cats
  March 18, 2017 / 3:53 pm

  ooeh die licht roze is echt prachtig! love it

  liefs
  Karlien

 3. Florentine
  March 19, 2017 / 1:40 am

  Wauw wat zijn ze mooi! Ik vind dat je ook prachtige foto’s maakt ! <3

 4. March 19, 2017 / 8:11 pm

  Zo’n mooie kleuren <3
  Ik zou niet weten welke als favoriet kiezen maar als het echt moet ga ik voor booking confirmed 😀
  Super schoon en fris lente kleurtje!

 5. March 23, 2017 / 10:17 am

  Oh die eerste is echt mooi! Had ik niet verwacht dat ik zo’n kleurtje zo mooi zou vinden!

 6. Christine
  March 23, 2017 / 2:29 pm

  Beide heel mooi! Ik heb al weken geen nagellak meer gedragen door mijn drukke planning maar nu krijg ik er weer veel zin in!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?