ProNails Longwear Pebble Purse

Dat ik groot fan ben van het ProNails Longwear systeem is inmiddels geen geheim meer. Geen enkele nagellak blijft mij zo lang zitten en het kleurassortiment is ook geweldig. Casual Chic liet ik jullie eerder al zien maar ik wil de liefhebbers van neutrale kleuren zeker niet in de steek laten. Daarom is vandaag ProNails Longwear Pebble Purse aan de beurt, een prachtige nudelak uit dezelfde collectie als Casual Chic. Kijk je mee?

pro-nails-2

In mijn vorige artikel over ProNails beschrijf ik het hele systeem al uitgebreid. Het komt erop neer dat je de houdbaarheid van gelnagels gewoon thuis kunt nabootsen, zonder het gebruik van een gellamp. Het enige wat je nodig hebt is de Longwear Basecoat, Topcoat en een kleur naar keuze. Ik stond eerst nogal sceptisch tegenover het concept maar het wérkt dus echt en is zijn geld meer dan waard.

Ondertussen is de kleur Casual Chic al gebombardeerd tot favoriete nagellak van het jaar maar blauw kun je nu eenmaal niet altijd dragen. Op sommige dagen verlang je toch meer naar een neutrale kleur en ook in een professionele setting komt nude beter uit. Daarom ben ik zo blij met Pebble Purse, voor op dagen dat ik liever een subtieler kleurtje heb.

pro-nails-1

Ook Pebble Purse is weer fantastisch qua kwaliteit. Met twee laagjes heb je een perfecte dekking en de droogtijd is best oke. Je hoeft na het aanbrengen maar twee minuten te wachten voor je de Topcoat aanbrengt. Na vijf dagen zit de nagellak er nog steeds perfect op, precies alsof je gel in een salon hebt laten zetten. Casual Chic was dus geen toppertje per toeval aangezien Pebble Purse ook al geweldig is van kwaliteit. De kleur vind ik ook prachtig. Bij mijn lichte huidskleur is het eerder een donkere nude maar voor veel mensen gaat het de ideale nudekleur zijn.

Meer weten over ProNails? Breng dan zeker eens een bezoekje aan hun website. De ProNails Longwear nagellak kost € 14,95 per stuk.

Welk kleurtje vind jij het leukst? Pebble Purse of Casual Chic?

Share:

2 Comments

  1. Saar Vandegaer
    December 17, 2016 / 11:12 am

    Mooi kleurtje!

  2. December 20, 2016 / 12:49 pm

    wat een prachtig kleurtje en dit lijkt mij erg fijne nagellak!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?