ProNails najaar 2016

Als je geregeld bij een nagelsalon passeert dan zul je het merk ProNails al wel kennen. Het is een professioneel nagellakmerk dat vaak nieuwe collecties uitbrengt maar kwalitatief ook zeer goed is. Ik vond de nagellakcollecties voor het najaar erg mooi dus ik kon het niet laten om ze aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

Colour Code

 colour-code_2

De eerste collectie die ik wil laten zien is de Colour Code collectie. Deze collectie is zowel geïnspireerd op de herfstmaanden als op het retro sixties en seventies gevoel. De collectie zit dus vol met speciale tinten zoals paars, cognac, roest én zelfs hemelsblauw. Al deze kleuren zijn beschikbaar in Longwear, SoPolish (semi-permanente lak) en gellak.

colour-code-1

Back To Wool

back-to-wool_2

De volgende collectie is ook geïnspireerd op de gezelligheid van de herfst maar is iets meer geschikt voor de mensen die van subtiel houden. Deze collectie bevat drie schattige nudetinten die geïnspireerd zijn op dat zachte gevoel van een wollen trui. Daarom is deze collectie ook ideaal om verder naar de winter toe te dragen omdat het perfect bij al het wol in de kast past. Je vindt zowel grijs, roze als nude terug in de collectie dus er is voor ieder wat wils. Al deze kleuren zijn beschikbaar in Longwear, SoPolish (semi-permanente lak) en gellak.

back-to-wool

Rising Sun

rising-sun_2

De laatste collectie is de felste van de drie maar ook gelijk mijn favoriet. Al deze kleuren zijn geïnspireerd op het verre Oosten. Van Japanse prints en gestileerde chinoiserie tot delicate zijde, je vindt het allemaal terug in de Rising Sun collectie. Japan is een land van contrasten dus in deze collectie vind je veel opvallende en unieke tinten terug, afgewisseld tussen zowel mat als shimmer. Al deze kleuren zijn beschikbaar in Longwear, SoPolish (semi-permanente lak) en gellak.

rising-sun-1

ProNails heeft me met hun unieke kleurkeuzes zeker verrast. Enerzijds heb je de gezellige collecties zoals Colour Code en Back To Wool, waar je onderling ook nog genoeg variatie hebt. Anderzijds heb je dan de opvallende Rising Sun collectie met contrasterende tinten. Ik ben fan! Meer weten over ProNails? Breng dan zeker eens een bezoekje aan hun website.

Welke collectie is jouw favoriet?

Share:

1 Comment

  1. Rebecca
    October 26, 2016 / 12:00 pm

    De Back to Wool zijn toch wel mijn kleurtjes. Ben dol op subtiele kleuren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?