Propere handen dankzij Dou My Hands

Ik zou mijzelf niet beschrijven als iemand met erge smetvrees maar ik hou uiteraard wel van propere handen. Zeker ook omdat de hygiëne op de voetbal vaak toch niet optimaal is (tankstations, bustoiletten, …). Daarom zorg ik ervoor dat ik áltijd een desinfecteermiddel bij heb. Tegenwoordig zijn de producten van Dou My Hands mijn favoriet. Lekkere geur, doeltreffend én gebruiksvriendelijk. Als je benieuwd bent, lees dan zeker verder.

Dou My Hands

Dou My Hands is een merk dat desinfecterende handsprays maakt. Ik koop die van mij hier gewoon bij de plaatselijke apotheek maar bijna iedere (online) apotheek heeft ze tegenwoordig. Deze desinfecterende handsprays komen in verschillende geurtjes, waardoor ze dus een pak aangenamer zijn als een normaal product.

Verder is het ook gewoon heel erg handig dat de Dou My Hands producten dus in een sprayvorm komen. Vaak is een typische desinfecteergel niet echt gebruiksvriendelijk en smos je meer product dan er op je handen terechtkomt.

Dou My Hands

Met de Dou My Hands sprays heb je daar dus geen last van. Je sprayt het product gewoon over je handpalmen heen d.m.v. de fijne mist die uit de flacon komt. Daarna wrijf je het gewoon uit et voila: je handen zijn proper en gedesinfecteerd.

Zelf kocht ik de geuren Ginger en Vanilla bij mijn apotheek. De Ginger is inmiddels al mijn derde flacon en het heeft echt een heerlijke frisse zomerse geur. Vanilla is, zoals de naam al doet vermoeden, écht wel een typische warme vanillegeur die gelijk gezelligheid geeft. Ik vind beide geuren heerlijk!

Dou My Hands

Het enige nadeel aan de producten van Dou My Hands is dat ze redelijk prijzig zijn. Zeker als je het vergelijkt met een ‘normale’ desinfecteergel, die je al snel voor een paar euro hebt. Toch vind ik ze het geld zeker waard! Je doet er lekker lang mee en de gebruiksvriendelijkheid trekt me telkens opnieuw over de streep.

Je vindt de Dou My Hands desinfecteersprays dus bij meerdere apotheken, waaronder ook online via apotheken zoals Viata. Voor een flesje betaal je gemiddeld rond de 8 à 9 euro.

Welk desinfecteermiddel gebruik jij het liefst?

2 Comments

  1. September 15, 2018 / 9:17 am

    Oeeh klinkt goed! Lekker met een geur en handig dat het een spray is! Ik heb ook altijd iets van desinfect voor mijn handen in mijn tas.

  2. September 15, 2018 / 3:03 pm

    Wat een mooie producten zeg. Ik vind ze er heel erg fijn uitzien. En ook handig dat ze met een spray kopje zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?