RainPharma Foot Bath Oil

Producten voor voeten zijn helaas zwaar underrated, je leest er helaas maar weinig over. Toch zijn je voeten een van de belangrijkste onderdelen van je lichaam want tja, ze moeten je de hele dag ondersteunen en de schokken van de harde grond opvangen. Daarom is het erg belangrijk om je voeten goed te verzorgen en de makkelijkste stap om hiermee te beginnen is het nemen van een voetbadje. Ik heb alvast een fijn product ontdekt voor in je voetbad te doen: de RainPharma Foot Bath Oil.

Deze Foot Bath Oil is een olie die speciaal ontwikkeld is om als voetbad te gebruiken, hij is namelijk veel glibberiger en voedender dan een normale douchegel. Deze voetbadolie heeft verschillende functies: het verfrissen, verzorgen en ontgeuren van de voeten. Hij ruikt naar eucalyptus (met op de achtergrond een beetje pepermunt), hierdoor krijg je meteen zo’n spa-gevoel.

Door de cosmetische zuren die in dit product verwerkt zitten krijgt eelt geen kans meer. Het weekt de harde huid stilaan los, zonder dat je met zo’n gigantische eeltvijl alles eraf moet gaan schuren. Voor hardnekkige eelt is dit misschien niet het beste product want dan kan je beter een medische pedicure nemen. Voor normale, lichte eelt werkt het product wel zeer goed! Je huid voelt na gebruik veel minder ruw aan.

Niet alleen die zuren zorgen voor een zacht huidje trouwens, er zit ook nog extra amandelolie in het product verwerkt. Deze zorgt ervoor dat de huid niet trekkerig aanvoelt na het badderen en dat de huid lekker zacht wordt en blijft. Ideaal als je ballerina’s of teenslippers gaat dragen dus voor de zomer ga ik dit product zeker vaak gebruiken!

Nog zo’n voordeel voor in de zomer (of als je dichte schoenen draagt) is het verlichtende effect. Ik heb door de vochtophopingen vaak last van gezwollen en pijnlijke voeten. Door de pepermunt (mentholkristallen) in dit product voelen je voeten meteen verzorgd en verlicht aan. Het werkt dus zowel verkoelend als ontgeurend.

De RainPharma Foot Bath Oil is helaas niet erg goedkoop want je betaalt er wel € 29,95 voor. Toch is het dat in mijn ogen wel waard want het maakt enorm veel verschil t.ov. gewoon warm water of zelfs douchegel. Als je kijkt naar de bruisballen of tabletjes van Lush, daar betaal je al snel € 5 voor en die kun je maar 1 keertje gebruiken. Deze Foot Bath Oil bevat 200 ml dus in verhouding is het veel goedkoper dan Lush of een ander merk dat bruisballen of badolie maakt.

Ik kan deze RainPharma Foot Bath Oil dus zeker aan iedereen aanraden! Hij krijgt van mij een 9/10 want ik ben érg blij met dit product. Zeker in de zomer ga ik nog vaak teruggrijpen naar deze olie omdat hij mijn voetjes zacht maakt en ze gezonder aan laat voelen. Voor verkooppunten kun je hun website (en vernieuwde webshop) even checken!

Zorg jij goed voor je voeten? Welke producten gebruik jij hiervoor?

12 Comments

 1. Delphine
  March 27, 2015 / 7:38 am

  Iedereen is zooo enthousiast over RainPharma. Het is een goede tip voor deze zomer want met ballerina’s heb ik vaak pijn aan mijn zolen enz.

  • March 27, 2015 / 8:26 am

   Ik kan alleen maar bevestigen dat dit product de max is! Zelfs m’n vriend gebruikt ‘m regelmatig! Schattig om te zien :p

   • Amy
    Author
    March 27, 2015 / 8:51 am

    Ja, hahaha! Hier heeft de hele familie hem al ingepikt, iedereen is er echt dol op 😀 ik ga nog een serieuze voorraad mogen inslaan voor het zomer is

 2. March 27, 2015 / 8:59 am

  Eigenlijk draag ik ook niet genoeg zorg voor mijn voeten. Deze olie klinkt wel heel goed!

 3. beautifulday4makeup
  March 27, 2015 / 9:28 am

  Rainpharma heeft ook erg goede producten. Zelf zou ik wel meer zorg moeten dragen voor mij voeten.

 4. March 27, 2015 / 12:44 pm

  ik ben echt een feet care slacker >.< moet er weer meer aan gaan doen nu het weer wat warmer wordt en open sandaaltjes weer kunnen!

 5. March 27, 2015 / 2:23 pm

  Oh dit lijkt me echt een heerlijk product. Ik gebruik eigenlijk nooit echt producten voor mijn voeten.

 6. beauties
  March 27, 2015 / 6:34 pm

  schandalig hoe ik mijn voeten verwaarloos :p

 7. April 2, 2015 / 1:27 am

  Mooi product. Ik vraag me af of je dit zelf kunt maken door de hoofdingrediënten apart te kopen en ze iedere keer wanneer je een badje neemt te mengen. Dat zou goedkoper zijn. Alleen een exfoliant zal lastig worden. X

  • Amy
   Author
   April 2, 2015 / 8:59 am

   Je kan het zeker eens proberen! Ik ben zelf geen DIY wonder dus voor mij is het wel handig dat ik het zo kant-en-klaar kan kopen. Maar je kunt het altijd eens proberen en moest je merken dat er nog een ingrediënt mist kun je het altijd nog toevoegen.

 8. Griet
  April 2, 2015 / 8:02 pm

  Oh deze klinkt echt zo fijn! Ik probeer mijn voeten regelmatig goed te verzorgen 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?