Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion

Ook zoveel last van frizzy haar dat de hele tijd gaat golven? Ik wel alleszins! Zeker nu het zo koud is buiten durft mijn haar wel eens alle kanten op springen. Gelukkig heb ik daar een goede oplossing tegen, namelijk de Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion. Dit is echt een alleskunner op het vlak van stijl frizz-free haar. In dit artikel vertel ik er alles over! Kijk je mee?

Redken Align 12

Redken is een merk dat al vaker voorbij gekomen is op The Pink Perfectionist. Ik ben een groot voorstander van hun haarverzorging maar ook hun stylingproducten mogen er zeker wezen. Een van mijn laatste ontdekkingen is de Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion. Dit is een anti-frizz product dat vooral bij deze temperaturen goed van pas komt!

De Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion werkt goed voor drie verschillende zaken:

 • hij beschermt het haar tegen warmtebronnen
 • hij maakt komaf met pluizig haar
 • hij is ideaal om je haar extra stijl of sluik te maken

Dit product is geschikt voor mensen met glad golvend of zelfs matig krullend haar.

Redken Align 12

De Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion is een zeer dunne lotion die makkelijk te gebruiken is. Je brengt na het wassen en verzorgen een kleine hoeveelheid aan op handdoek droog. Dit mag je er gewoon in laten en hoef je dus niet uit te wassen.

Na het aanbrengen kun je gewoon verder gaan met het föhnen en stylen van je haar. Als je een platte borstel gebruikt krijg je echt gelijk een mooi sluik resultaat zonder frizz.

Redken Align 12

Het fijnste aan deze lotion vind ik het feit dat hij je haar niet verzwaart. Ik heb zelf énorm veel last van pluizend haar dat zeer moeilijk te modelleren is. Zeker nu het zo koud is gaat het nog harder frizzen en is het ook vaak statisch. Ik heb al zoveel verschillende zaken geprobeerd van heavy duty conditioners tot zelfs gel en wax. Alles hielp wel goed tegen het pluizen maar het verzwaarde mijn haar altijd wel, waardoor mijn haar veel volume verloor. Ook oogde mijn haar sneller vet met alle andere producten.

Met deze Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion heb je daar dus geen last van. Omdat je hem gebruikt voor het drogen trekt het zeer goed in je haar en blijft je haar niet vet of plakkerig achter. Het verzwaart het haar ook niet waardoor je toch nog voldoende volume overhoudt.

Redken Align 12

Ik kan de Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion dus zeker aanraden! Ik vind het het ideale product om je haar mooi sluik mee te stylen zonder dat het vet wordt. Tijdens de wintermaanden is het ook mijn #1 producten om frizz tegen te gaan.

De Redken Align 12 Protective Smoothing Lotion is te koop voor € 26,60 bij gespecialiseerde Redken kappers.

Heeft jouw haar ook zijn kuren tijdens de winter?

10 Comments

 1. March 1, 2018 / 9:53 am

  Wow, klinkt goed! Mijn haar is op dit moment mega statisch dus misschien is dit wel iets voor mij!

 2. Mieke | mieksmind
  March 1, 2018 / 7:12 pm

  Klinkt wel handig als je haar snel statisch word. Dat heb ik gelukkig niet heel snel

 3. Manon
  March 2, 2018 / 1:42 pm

  Klinkt wel goed. Mijn haar is op dit moment heel erg statisch. Maar dit merk is helaas niet dierproefvrij dus zal ik toch opzoek moeten naar een ander merk.

 4. March 2, 2018 / 6:47 pm

  Ik heb krullen, dus daar komt zeker de Fizz in met dit weer

 5. March 2, 2018 / 6:54 pm

  Ik gebruikte dit merk vroeger altijd via de kapper, maar nu eigenlijk nooit meer. Mijn haar is mega statisch op dit moment.

 6. Emma
  March 4, 2018 / 10:25 am

  Ik moet zeggen dat ik heel dit merk niet ken en ik geen idee heb waar ik het hier in de buurt zou moeten halen, het klinkt wel als een fijn product.

 7. Layla
  March 4, 2018 / 10:58 am

  Ik ken dit merk eigenlijk niet maar ik zou het ook niet kunnen gebruiken want ik heb geen krullen

 8. March 4, 2018 / 7:07 pm

  Ik hoor goede dingen van dit merk maar zelf nog nooit gebruik. Het klinkt als fijne prodcut

 9. March 5, 2018 / 9:53 am

  Het haar van mijn dochter is nu door het weer enorm statisch. Toch hou ik zelf wel van golven/krul in mijn haar, dus ik gebruik liever geen product die mijn haar helemaal stijl maakt :).

 10. April 4, 2018 / 6:21 pm

  Mijn haar kan zooooo lastig zijn in de winter, te pluizig, te plat, altijd iets! Ik kijk al uit naar natural beach waves deze zomer op vakantie 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?