Redken Blonde Idol Custom-Tone

Blond haar onderhouden is geen pretje, zeker niet als je het zo koel mogelijk wil houden. Koel haar staat bij mij echt niet maar zelfs warm haar kan nog een pak warmer (en geler) worden. Je haarkleur goed onderhouden is dus zeer belangrijk, zeker als je niet om de twee weken bij de kapper wilt zitten. Daarom kwam Redken met de Blonde Idol lijn, speciaal om geverfd blond haar mooi te houden. In dit artikel laat ik de Redken Blonde Idol Custom-Tone conditioner zien.

Redken Blonde Idol Custom-Tone

Werking

De Redken Blonde Idol Custom-Tone is een conditioner speciaal gemaakt om de warme gloed uit je haar te halen. Hierdoor is hij ideaal voor platina blond haar, paars haar, violet haar en zelfs voor de gewone blondine die snel last heeft van een oranje of gele gloed. Meestal zijn dit soort zilver producten enkel in shampoovorm maar gelukkig is er bij Redken dus ook een conditioner.

Het unieke aan dit product is dat je het product naar eigen behoefte kan mixen. Heb je echt wit-blond of paars haar, dan kun je de stand helemaal op zes zetten. Ben je ‘gewoon’ blond maar begin je last te krijgen van een gele gloed? Dan is stand drie perfect voor jou. Door de standen te wisselen kun je dus kiezen of je meer/minder conditioner wilt en meer/minder zilverproduct. Je hebt dus altijd een product dat perfect op maat gemaakt is. Zo kun je ook vlak na een kappersbezoek de stand wat lager zetten en naarmate de tijd vordert kun je de stand wat hoger zetten.

Redken Blonde Idol Custom-Tone

Geen verzorgende conditioner

De Custom-Tone is een conditioner maar doet niet zo heel veel voor het verzorgen van je haar, het is vooral bedoeld om de warme toon weg te halen. Als je echt hardnekkig droog haar hebt ga je toch wat extra verzorging nodig hebben. Zeker bij een hoge stand is dit het geval omdat je dan minder conditioner in het product hebt zitten.

De conditoner is verkrijgbaar bij alle Redken kappers en kost rond de € 30. Dit is best wel een serieuze prijs maar dan heb je ook wel wat. Normaal moest ik echt vaak naar de kapper om er een kleurspoeling over te zetten. Met dit product krijg ik bijna hetzelfde resultaat als bij de kapper en bespaart het mij dus best wel wat geld!

Hoe hou jij je haarkleur mooi? 

Share:

5 Comments

 1. September 10, 2014 / 7:39 am

  Handig zo’n product! Ik gebruik een speciale shampoo en conditioner voor rode haren, maar of het ook echt helpt…? x

 2. Denise
  September 10, 2014 / 8:48 am

  Leuk product, ik had er eigenlijk nog nooit van gehoord!

 3. Petra
  September 10, 2014 / 10:08 am

  Volgens mij is dit een heerlijk product, nu heb ik al een tijdje geen geblondeerd haar mee, maar ik gebruikte altijd Swharzkopf, Zilvershampoo om het mooi te houden. een keer per week wassen ermee, even in laten trekken en ik kon er weer tegen….Maar het is wel net zoals jij schrijft, veel werk om geblondeerd haar mooi te houden….Ondertussen ben ik een brunette, die aardig grijs aan het worden is, maar het blijft best zoeken wat het best bij je haar past….
  groetjes Petra

 4. September 10, 2014 / 11:03 am

  Gelukkig moet ik aan zo’n producten nog niet te veel denken.. Ik huiver al bij de gedachte een eerste grijs haar te ontdekken!

 5. September 10, 2014 / 12:49 pm

  Jeetje wat extreem duur! Maar ik geloof wel dat het een fijn product is en je blonde haar mooier maakt. x

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?