web analytics

Redken Color Extrend Magnetics review

Redken is een fantastisch merk dat exclusief bij kapsalons verkocht wordt. Vooral hun Redken Color Extend Magnetics lijn gebruik ik echt al járen omwille van mijn gekleurde haar. Deze lijn zorgt ervoor dat mijn haarkleur langer mooi en stralend blijft zodat ik tussendoor minder naar de kapper moet.

In dit artikel vertel ik dan ook graag meer over mijn favoriete producten: de Redken Color Extrend Magnetics shampoo en het Color Extend masker. Kijk je mee?

Als je mijn blog al een tijdje volgt weet je waarschijnlijk al wel dat ik dol ben op de producten van Redken. Zo heb je o.a. de Redken Extreme lijn die vooral goed werkt als je haar heel erg droog en beschadigd is. Redken All Soft werkt dan weer goed als je wilt dat je haar wat zachter aan gaat voelen.

Mijn grote favoriet is echter het Redken Color Extrend Magnetics gamma. Dit gamma werd specifiek ontwikkeld voor mensen met gekleurd haar. Deze milde producten reinigen en verzorgen het haar op de meest zachte manier zodat je haarkleur niet aangetast wordt.

Redken Color Extend Magnetics shampoo

De Redken Color Extend Magnetics shampoo is het sterproduct waarbij alles begint. Als je gekleurd haar hebt moet je namelijk goed opletten met welke producten je het gaat wassen. Er zijn namelijk heel wat producten op de markt die ervoor zorgen dat je kleur sneller loslaat en wegwast.

Met deze shampoo heb je daar gelukkig dus geen last van. Hij is volledig vrij van schadelijke en agressieve sulfaten die vaak in dat soort shampoos zitten die niet goed zijn voor je haar.

Deze shampoo reinigt je haar dus op een zachte, milde manier zonder hierbij de kleur aan te tasten. Hij ruikt ook nog eens ontzettend lekker én geeft een goede schuimlaag waardoor je het makkelijk uit kunt spoelen.

Je hebt ook helemaal niet zoveel product nodig! Ik heb zelf ontzettend lang haar (tot op mijn onderrug) en doe gemiddeld zo’n 3 maanden met een fles shampoo.

Redken Color Extend Magnetics masker

Afwerken en verzorgen kun je doen met het bijbehorende Redken Color Extend Magnetics masker. Dit masker is misschien wel wat aan de duurdere kant maar geloof me, het is echt heel erg fijn!

Dit masker legt als het ware een soort verzorgende beschermlaag rondom om het haar heen. Het masker is lekker dik en zorgt dus voor een goed gehydrateerde haardos maar dan zonder het haar vet of slap te maken. Ik heb zelf heel erg dik haar maar ook voor mensen met dun haar werkt dit maskertje goed.

Ook zorgt dit masker dat je haarkleur weer meer tot leven komt. Stel dat je al een tijdje niet meer bij de kapper geweest bent en je merkt dat je haarkleur wat doffer begint te worden, dan is dit maskertje ideaal. Het haalt de glans in je haar echt weer naar boven en zorgt ervoor dat je haarkleur gelijk een stuk ‘nieuwer’ oogt.

In deze tijden waarin je misschien niet veel naar de kapper kunt gaan is zo’n tussentijdse oplossing dus echt wel ideaal!

Ik gebruik de Redken Color Extend Magnetics producten nu al sinds het moment waarop ik mijn haar van zwart naar bruin geverfd heb in 2013. Ik gebruik deze producten dus gewoon al 9 jaar lang!

De shampoo gebruik ik bij iedere wasbeurt, het maskertje gebruik ik slechts eenmaal per week. Deze routine werkt perfect als je gekleurd haar hebt om ervoor te zorgen dat het zacht blijft aanvoelen en dat je haarkleur ook gewoon langer mooi blijft.

De producten zijn misschien niet goedkoop maar je moet wel weer minder vaak naar de kapper (of minder snel je haar zelf opnieuw verven), dat is dus ook weer wat geld uitgespaard. Ik kan ze in ieder geval aan iedereen met gekleurd haar aanraden!

Je koopt de Redken Color Extend producten bij geselecteerde Redken kappers maar je vindt ze bv. ook online via Lookfantastic Nederland.

Hoe verzorg jij je haar?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?