Redken Iron Shape 11 styling spray

Iedereen weet dat de hitte van de stijltang slecht is voor je haar. Gelukkig zijn er hier en daar toch enkele manieren om de schade grotendeels te beperken. Een goede manier om je haar intact te houden is door een beschermende spray te gebruiken. De Redken Iron Shape 11 spray is hier ideaal voor én heeft nog een heleboel andere voordelen. In dit artikel vertel ik meer over deze unieke spray!

Ik ben iemand die regelmatig naar de stijltang grijpt. Zeker sinds ik een pony heb betrap ik mezelf erop om steeds vaker een stijltang te gebruiken. Het is gewoon zoveel makkelijker om je pony goed in model te krijgen, net als de plukken haar die ernaast vallen.

Natuurlijk is veelvoudig stijltang gebruik nefast voor je haar. Het zorgt ervoor dat je haar sneller beschadigt, afbreekt en over het algemeen minder gezond wordt. Ook is het absoluut niet goed voor je haar als je gekleurd haar hebt.

Je wilt er dus voor zorgen dat je je haar altijd beschermt voor je er hitte op gaat zetten. Een heat protector die je haar beschermt is zeker geen overbodige luxe.

Bij het kiezen van de juiste heat protector kun je ook een stapje verder gaan en voor een product kiezen dat nog iets extra’s doet. De Redken Iron Shape 11 spray is hier een goed voorbeeld van.

De Redken Iron Shape 11 versterkt de glans en maakt het haar extra glad en zacht bij gebruik met een stylingtool. Je kunt het zowel met een stijltang als een krultang gebruiken, ik gebruik het dus vooral in combinatie met de stijltang.

Het gebruik is heel erg simpel. Je verstuift de spray op (handdoek)droog haar, vlak voor je je favoriete stylingtool gaat gebruiken. Deze spray legt een beschermend laagje aan op het haar waardoor je het haar minder zal beschadigen. Dit beschermend laagje gaat ook voor een extra gezonde glans zorgen.

Je kunt het product verder ook gewoon als haarlak gebruiken. Gewoon aanbrengen op droog haar et voila, je kapsel wordt mooi gefixeerd en je haar gaat er helemaal van glanzen.

Dit is dan ook de reden waarom ik zo’n fan ben van de Redken Iron Shape 11. Zeker op vakantie aangezien je niet meer sleuren aan meerdere haarproducten. Het is een heat protectant, haarlak én glansspray in 1.

Het is misschien wat decadent om rond de € 24 voor een haarlak te betalen maar dit product heeft nu eenmaal zoveel voordelen. Als je, net zoals mij, je haar zo vaak kleurt dan wil je ook gewoon dat je haar in topconditie blijft. Voor mij is het de hoge prijs dus zeker waard.

De producten van Redken zijn verkrijgbaar bij de professionele Redken kapsalons.

Hoe bescherm jij je haar? 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?