Redken Smooth Lock conditioner

Een goede conditioner vinden is iets wat ik heel lastig vind. De meeste conditioners werken allemaal prima: ze verzorgen mijn haar wel ok en maken het doorkambaar. Toch ben ik vaak op zoek naar iets extra. Een conditioner is voor mij pas écht geslaagd als hij mijn haar ook nog eens zacht en glanzend maakt, pluis tegengaat en mijn haar niet te slap maakt. Ik ging weer eens op conditioner zoektocht en koos daarom voor deze Redken Smooth Lock conditioner. Doet hij wat ik ervan verwacht en is hij zijn geld waard?

Redken Smooth Lock

De Redken Smooth Lock conditioner is speciaal bedoeld voor mensen met droog en ‘unruly’ haar. Unruly is zeker een term die je voor mijn haar kunt gebruiken. Het pluist echt heel erg snel, vooral bij warmere temperaturen is er niets mee aan te vangen. Mijn punten zijn, ondanks het feit dat mijn haar pas geknipt is, nog steeds erg droog. Een goede conditioner om alles in bedwang te houden, daar was ik dus naar op zoek. Een bijkomstig voordeel aan deze Smooth Lock is de hittebeschermende functie. Normaal gebruik ik altijd een extra spray voor ik mijn haar ga föhnen, nu is dat niet meer nodig. Ik heb dus minder product in mijn haar waardoor het minder snel vet/slap wordt.

Deze Smooth Lock doet zeker wat hij belooft. Mijn haar pluist minder, het zit minder snel in de war en alles blijft gewoon beter op zijn plaats zitten zonder meteen zwaar te worden. Met deze conditioner krijg ik echt hetzelfde resultaat als bij de kapper (duh, ze gebruiken dan ook Redken, haha!) en dat zonder €40 aan een brushing uit te geven. Als ik mijn haar na gebruik wil stylen gaat het ook veel makkelijker, omdat ik echt zo’n kapperseffect bereikt heb met mijn haar.

Redken Smooth Lock

Conclusie: ik ben heel erg tevreden van deze conditioner! Zodra deze Smooth Lock op is ga ik hem zeker opnieuw kopen, tenzij ik nog een fijnere Redken conditioner tegenkom. De conditioners van Redken zijn te koop bij alle Redken kappers. De prijzen gaan tussen de €18 en de €22 maar dit hangt dus af van kapper tot kapper. Hij is ook te koop via Bol.com moest je geen Redken kapper in de buurt hebben.

Heb jij al eens iets van Redken geprobeerd?

6 Comments

 1. Denise
  August 30, 2014 / 10:17 am

  Ah wat lijkt me dit een fijn product, super jammer dat ‘ie zo prijzig is!

 2. August 30, 2014 / 11:25 am

  Ik ben sinds kort ook een Redken gebruiker, meer bepaald Diamond oil. Maar deze lijkt me ook fijn! Je hebt me overtuigd en ga deze ook eens proberen 🙂
  Trouwens, Ik koop mijn Redken producten altijd in Sluis! Veel goedkoper!!
  Eefje

 3. Maaike
  August 30, 2014 / 6:23 pm

  Ik heb nog nooit iets van RedKen geprobeerd, maar lijkt me wel een topproduct!

 4. August 30, 2014 / 11:48 pm

  Ik kende deze nog niet! Ik vind hem wel duur, maar het lijkt me een fijn product als ik zo lees hoe tevreden jij bent!

 5. Karlien - Polished Cats
  August 31, 2014 / 9:58 am

  Lijkt mij echt een prachtig product
  ik ben echt wel al tevreden geweest met producten van Redken
  spijtig van de hoge prijs wel

  Liefs
  Karlien

 6. Hanna
  August 31, 2014 / 2:45 pm

  Deze lijkt me wel goed voor mijn pluis maar ik gebruik ook graag lichtere conditioners zodat ik mijn natuurlijke krul kan behouden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?