Reistip: Nuxe Ontdekkingstasje My Beauty Collection

De grote vakantie is officieel begonnen en dat betekent dat veel mensen weer op reis vertrekken. Daarom zijn reistasjes met mini producten ook zo populair deze tijd van het jaar. Heel leuk om mee te nemen op reis maar ook handig om bepaalde merken of producten te leren kennen, zonder veel geld te spenderen. Het Nuxe Ontdekkingstasje My Beauty Collection is daar een goed voorbeeld van. In dit artikel vertel ik meer over dit handige tasje!

Nuxe Ontdekkingstasje

Ik ben een groot voorstander van producten in miniformaat en dit om verschillende redenen. Allereerst voor de reden waarvoor ze eigenlijk bedoeld zijn: om mee op reis te nemen. Op korte vluchten neem ik vaak alleen handbagage mee dus dan moet ik sowieso alles in miniformaat hebben. Verder is het op je bestemming ook gewoon heel erg handig aangezien je echt geen full size producten nodig hebt voor een paar dagen weg.

Op lange vluchten neem ik de producten ook mee in mijn handbagage maar dan juist puur om op het vliegtuig te gebruiken. Ik vind het echt heerlijk om mijn huid goed te pamperen terwijl ik onderweg ben. Ik neem dus in iedere situatie voldoende luxe samples mee op het vliegtuig.

Nuxe Ontdekkingstasje

Verder zijn dit soort travel size mini’s ook gewoon heel leuk om te proberen. Zeker als het om een merk of om een product gaat dat je nog nooit eerder geprobeerd hebt. Daar denken ze bij Nuxe ook zo over en daarom hebben ze het ontdekkingstasje ‘My Beauty Collection’ gelanceerd. Dit tasje bevat namelijk vijf van de meest populaire en best verkochte Nuxe producten.

Dit is de inhoud van het tasje:

 • Rêve de Miel Face Cleansing and Make-up Removing Gel (15 ml)
 • Crème Prodigieuse Anti-Fatigue Moisturising Cream (15 ml)
 • Huile Prodigieuse dry oil for Face, body & hair (10 ml)
 • Rêve de Miel Hand and Nail Cream (15 ml)
 • Prodigieux Precious Scented Shower Oil (30 ml)

Met dit tasje kun je dus zowel je gezicht, lichaam als haar goed in de watten leggen. De producten zijn toch wel groot genoeg om een aantal keer royaal te kunnen gebruiken dus je doet er zeker lang mee. Vooral de Huile Prodigieuse is in een fijn formaat want deze olie is zó zuinig dat je hier echt wel lang mee kan doen. Als je dit tasje mee op reis neemt ben je dus al goed in orde met alles.

Het tasje is o.a. te koop bij online apotheek Optiphar. Het staat nu in de korting dus je betaalt slechts € 10,99 op dit moment! Zeker geen slechte prijs voor vijf mooie bestsellers die je zowel thuis als op vakantie goed kunt gebruiken. Ik hou in ieder geval mijn ogen open voor andere soortgelijke setjes want mini’s zijn altijd welkom. Moesten jullie ook een fijne tip hebben, laat het dan zeker weten.

Wat vind jij van dit Nuxe Ontdekkingstasje?

9 Comments

 1. Jouvence
  July 4, 2018 / 11:41 am

  Dit lijkt me een erg fijn setje voor op reis, vooral de droge olie lijkt me fijn.

 2. July 4, 2018 / 11:43 am

  Ik ben nog altijd erg benieuwd naar dit merk. Mooi en luxe setje!

 3. July 4, 2018 / 4:14 pm

  Ik hou ook ontzettend van mini producten hihi. Naast dat ze handig zijn, zijn ze ook ontzettend cute. Deze zien er echt heel mooi en luxe uit!

 4. July 4, 2018 / 6:37 pm

  Ik vind het ook heerlijk die mini producten en zo handig om mee te nemen.

 5. Linda
  July 5, 2018 / 12:17 pm

  Altijd handig voor op reis zo’n setje met mini’s!

 6. Amanda
  July 5, 2018 / 4:04 pm

  Dit soort setjes zijn altijd handig, maar ik merk dat ik er toch niet altijd de juiste persoon voor ben. Als ik dan weer thuiskom, belanden de kleine (nog halfvolle) varianten weer ergens in de la en dat vind ik zonde. Ik vind ze wel weer heel leuk om cadeau te doen, zodat iemand producten kan proberen 🙂

 7. July 5, 2018 / 8:22 pm

  Ik vind die mini setjes ook altijd erg prettig voor op reis. Altijd leuk om iets nieuws te proberen en niet met grote flessen op stap te hoeven gaan

 8. July 5, 2018 / 9:35 pm

  Handig setje voor op reis en leuk met tas erbij

 9. Mieke | mieksmind
  July 5, 2018 / 10:03 pm

  dit soort setjes zijn ideaal voor een weekendje weg of citytrip, de olie van nuxe is wel een bekende en fijne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?