web analytics

Reload: de navulbare spray voor parfum

Als je mij al even volgt dan weet je dat ik ongelofelijk dol ben op parfum. Ik heb inmiddels ook een gigantische stash dankzij mijn werk in de parfumerie en ik kan oprecht genieten van een heerlijke geurtje. Sinds kort heb ik een product ontdekt waarmee je ideaal je parfum mee kunt nemen: ik heb het natuurlijk over Reload. Reload is compleet anders dan alle andere navulbare sprays en ik vertel je in dit artikel waarom dat zo is!

Reload

Een navulbare spray is vast niet zo heel bijzonder hoor ik je denken. Dat klopt, als je denkt aan de sprays zoals we die kennen. Er zijn verschillende merken die soortgelijke navulbare sprays verkopen en het grootste nadeel is dat je ze slechts eenmalig kan gebruiken.

Eens je geurtje leeg is ben je al bijna verplicht om dezelfde geur weer bij te vullen want zodra je er een nieuw geurtje in doet gaat het gelijk stinken. Ook heb ik het al vaker voorgehad dat bepaalde sprays gingen lekken of verdampen, waardoor ik misschien na een week al de helft van de inhoud kwijt was.

Er is maar een navulbare spray die al deze nadelen niet heeft en dat is de Reload. Reload koop je bij de parfumerie en kost eenmalig rond de € 20. Hiervoor krijg je het apparaatje en een leeg buisje.

Het handige aan de Reload is dat je, zodra je parfum op is, je het buisje gewoon kunt schoonmaken! Hierdoor hoef je dus geen gloednieuwe verstuiver te kopen maar kun je gewoon de reinigende navulling kopen voor € 5, waardoor je je verstuiver opnieuw kunt gebruiken en een nieuw geurtje kunt uitkiezen. Deze reinigende navulling kun je ook telkens opnieuw gebruiken aangezien je maar een paar keer moet sprayen voor je Reload weer schoon is.

Reload

Doordat je het buisje echt vastklikt in de huls is het ook volledig beschermd tegen de lucht. Bij andere verstuivers is dat niet het geval en is het gaatje waarin je de parfum pompt open, waardoor je parfum dus kan gaan verdampen. Bij de Reload zit alles dus volledig luchtdicht verstopt en kun je maandenlang genieten van je geurtje.

Je kunt je eigen geur in de verstuiver pompen of sprayen (de trechter wordt meegeleverd). Het pompen vind ik zeer makkelijk en is ook de techniek die je moet gebruiken bij andere verstuivers.

Je haalt het dopje van je parfum af en duwt het buisje gewoon op de parfum. Helaas is dit niet bij ieder parfum mogelijk want parfums met speciale flacons (zoals bv. die van Bvlgari) hebben dat niet. Dan is het dus maar al te handig dat je je parfum er ook in kunt sprayen met de bijgeleverde trechter!

Reload

Nog een ander groot voordeel van de Reload is dat ze samenwerken met een bepaald aantal merken. Deze merken maken navullingen die je rechtstreeks in je Reload kunt klikken, zonder dat je gelijk hoeft te prullen met je eigen geuren. Ideaal om een nieuw geurtje te ontdekken of om je favoriete geur gelijk mee te nemen in je tas.Het leuke aan deze navullingen is dat ze slechts € 5 kosten én dat ze een kortingsbon van € 5 bevatten die je op de full-size versie kunt gebruiken. Een aantal mooie merken die meewerken zijn Hugo Boss, Givenchy en Kenzo. Ze verkopen zowel geuren voor mannen als voor vrouwen!

Als je denkt dat ik al gedaan heb met mijn positieve review, dan heb je het mis. Er is nog een laatste voordeel dat ik graag wil bespreken en dat zijn de skins. Er zijn ongelofelijk veel skins verkrijgbaar waarmee je je Reload kan personaliseren. Je hebt gewoon effen kleuren maar ook felgekleurde patroontjes en er zijn zelfs skins in leer verkrijgbaar. Op die manier kun je je Reload helemaal personaliseren zodat hij gelijk opvalt in je tas. Ik vind het alleszins een leuke toevoeging!

Reload

Kort samengevat: ik ben écht fan van Reload. Hij lekt niet, de parfum verdampt niet en hij is erg makkelijk in gebruik. Je kunt de parfum makkelijk pompen of gieten of je kunt gewoon een kant-en-klare navulling kopen. Je kunt de Reload ook reinigen als je de geur beu bent en hierdoor makkelijk wisselen tussen verschillende parfums.

Reload is verkrijgbaar bij de parfumerie. Ook de navullingen, skins en het reinigingsproduct zijn hier verkrijgbaar. Ook verkopen ze een Discovery Box die je zelf kunt samenstellen, erg leuk om cadeau te doen of om de producten zelf te leren kennen.

Gebruik jij al een navulbare parfumverstuiver? 

Amy
Share:

5 Comments

 1. June 16, 2016 / 9:25 am

  ik vind dit wel een gaaf concept 🙂

 2. June 18, 2016 / 12:39 pm

  Ik ben ook een fan, maar ik heb er twee en mijn oudste werkt jammer genoeg niet zo goed mee. Dat vind ik erg jammer…

 3. Anita ras
  December 17, 2018 / 3:39 pm

  Waar kan ik voor deze tasverstuiver navullingen kopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?