web analytics

Remescar Dark Circles wallen en donkere kringen

Een oogcrème die zowel donkere kringen als wallen tegelijkertijd aanpakt, klinkt goed toch? Dat vond ik alleszins wel want meestal doet een oogcrème maar een van de twee dingen. De Remescar Dark Circles van de apotheek zou blijkbaar moeten helpen om donkere kringen en wallen instant te verminderen. Ik was gelijk benieuwd geworden en heb dus niet getwijfeld om deze crème te testen. Als je benieuwd bent naar mijn verdict, lees dan zeker verder!

Remescar Dark Circles

Remescar is een merk waar je waarschijnlijk nog niets over gehoord heb. Het is zo’n typisch apothekersmerk waarbij de achtergrond dus voornamelijk in de geneeskunde ligt. Hierdoor weten ze echt wel wat een huid nodig heeft en welke huidverzorging goed is voor welk probleem. Ze bekijken je huid dus niet zo zeer als consument maar eerder als patiënt en dat vind ik meestal wel fijn!

Bij Remescar hebben ze dus ook veel producten voor striemen, littekens, spataders, kraaienpootjes, … Basically gewoon alle oneffenheden waar je niet blij mee bent en die op een medische manier opgelost kunnen worden. Daar horen nu dus ook wallen en donkere kringen bij.

De Remescar Wallen & Donkere kringen is dus speciaal ontwikkeld om beide oogproblemen aan te pakken en dan ook nog zo snel mogelijk. De revolutionaire EYESYL-technologie werkt onmiddellijk in op wallen en donkere kringen. Deze unieke formule zorgt ervoor dat de vochtophoping onder je ogen gelijk verdwijnt, waardoor je wallen dus aanzienlijk minder zullen worden. Het neemt ook de zwelling weg waardoor ook donkere kringen minder opvallend zullen zijn.

Ik heb de crème nu al een tijdje in huis en heb hem dagelijks gebruikt. Je merkt inderdaad dat hij vrij snel begint te werken na het aanbrengen. Vooral bij mijn wallen merk ik dat het gelijk een verzachtend effect heeft omdat de zwelling inderdaad snel af begint te nemen. Voor wallen is hij dus al goed gekeurd!

Ook mijn donkere kringen nemen redelijk af door gebruik van deze crème maar het is zeker geen wondermiddel. Ik heb natuurlijk chronisch last van zeer donkere kringen die zelfs niet weggaan door veel te slapen. Ik krijg vooral de indruk dat deze crème goed helpt als je problemen voortkomen van vermoeidheid. De crème helpt namelijk echt om alle tijdelijke zaken weg te krijgen! Voor zaken waar je altijd, ongeacht je slaapritme, last van hebt is het misschien niet zo’n wondermiddel.

Remescar Dark Circles

Al bij al vind ik het dus wel een zeer fijne crème die ik ga zeker ga blijven gebruiken. Op langere termijn geeft hij wel goede resultaten maar het is vooral op korte termijn dat deze crème echt bewijst wat hij in zijn mars heeft.

De producten van Remederm zijn te koop bij online apotheek Viata.

Gebruik jij een oogcrème?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

2 Comments

 1. Maria
  February 22, 2018 / 9:37 am

  I would like to know how to use Remescar if I also want a colored foundation on my face. Do I have to do Remscar under the foundation? Or should I use Remscar as the last action? I’m afraid if I put it under the foudation, I’m rubbing Remscar over my face.

  • Amy Hermans
   Author
   February 22, 2018 / 10:54 pm

   Hi Maria! It’s best to use the Remescar under your foundation. Just let it sink in for a few minutes and you should be good!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?