web analytics

Rene Furterer 5 Sens droge olie (+ winactie!)

Sinds mijn huid kurkdroog is grijp ik vaak terug naar olie. Zowel voor mijn gezicht als voor mijn lichaam vind ik een olie echt heerlijk! Het enige wat een olie voor mij niet mag doen is plakken en daarom ga ik vaak voor een droge olie. Een nieuwe favoriet van mij is de Rene Furterer 5 Sens droge olie. Kijk je mee naar mijn review? Op het einde kun je ook nog eens kans maken op je eigen flacon!

Rene Furterer 5 Sens droge olie

Rene Furterer is een merk dat ik al járen met veel plezier gebruik. Vooral hun haarverzorging vind ik heerlijk en dan zeker hun haarmaskers! De producten zijn niet al te duur maar hebben wel zo’n luxueuze feel. Ook met hun skincare is dat het geval!

Deze Rene Furterer 5 Sens droge olie is ook zo’n heerlijk product dat je gelijk een luxueus gevoel geeft. De geur van deze olie is echt om bij weg te dromen en doet mij gelijk denken aan zo’n Hammam spa. Heel Oosters en sensueel, heerlijk! Het komt ook in een hele zware luxueuze fles, die heel mooi staat op je kaptafel. Normaal zet ik mijn lichaamsverzorging in een kast maar deze mooie fles bewaar ik in het zicht, zodat ik er vaak naar kan kijken.

De naam ‘5 Sens’ komt van 5 plantaardige oliën die in dit product verwerkt zitten. Het fijne aan deze olie is dus dat het, zoals de naam al doet vermoeden, een droge olie is die zeer snel intrekt. Olie is heerlijk voedend voor de huid maar durft wel eens snel te gaan plakken. Dat heb je bij deze olie dus zeker niet! Je sprayt de olie op je lichaam, smeert alles uit en voor je het weet is de olie volledig ingetrokken. Je voelt wel dat alles gehydrateerd en zacht is maar je hebt geen last van een plakkerig gevoel.

Rene Furterer 5 Sens droge olie

Wil je het product ook graag proberen? Dan kan je deze olie nu met korting bestellen via de online apotheek Viata of je kan meedoen met de winactie. Ik mag 2 flesjes van deze olie weggeven aan jullie! Wat moet je doen om kans te maken?

 • Like de Facebookpagina van Viata
 • Deel deze foto op je Facebook timeline
 • Stuur een mailtje naar info@thepinkperfectionist.be met een bewijs dat je bovenstaande stappen gevolgd hebt
 • De winactie loopt t.e.m. 14 augustus 2016

Wat is jouw favoriete lichaamsolie? 

Amy
Share:

5 Comments

 1. August 1, 2016 / 11:28 am

  Wat ziet hij er mooi uit. Die gloed! Succes aan iedereen die meedoet.

 2. Jonna@Burgertrutjes
  August 1, 2016 / 7:34 pm

  Mooie olie, sinds kort ben ik ook meer fan aan het worden van olie als huid- en haarverzorging.

 3. Dineke Rozema
  August 1, 2016 / 9:40 pm

  Dit klinkt als een heel fijn product!

 4. Karlien - Polished Cats
  August 1, 2016 / 9:51 pm

  klinkt best goed!
  ik kende het nog niet
  persoonlijk ben ik wel fan van droge olie

  liefs
  Karlien

 5. August 4, 2016 / 1:11 pm

  Ik heb deelgenomen! Natuurlijk wil ik kans maken om deze olie zelf eens te proberen! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?