web analytics

René Furterer 5 Sens (Sublimerend Ritueel)

Als je op zoek bent naar een stevige hydratatiebom, dan moet je bij René Furterer zijn. Bij dit merk vind je een heleboel heerlijke producten variërend van lichaamsverzorging tot haarverzorging. De René Furterer 5 Sens is een echte aanrader als je wel wat extra kunt gebruiken in je leven. De olie van dit gamma gebruik ik echt al járen maar sinds kort heb ik ook de shampoo en conditioner in gebruik. In dit artikel vertel ik er graag meer over!

Een gamma aan producten dat in het teken staat van vijf krachtige oliën maar dat toch licht genoeg is om dagelijks te gebruiken, dat is het René Furterer 5 Sens gamma. Binnen deze lijn vind je drie producten terug: de Sublimerende Shampoo, de Sublimerende Ontwarrende Balsem en natuurlijk ook de Sublimerende 5 Sens Olie.

Als je mijn blog al langer volgt, dan weet je al wel dat ik echt groot fan ben van de olie. Ik ontdekte deze voor het eerst ergens in 2016 en sindsdien heb ik bijna altijd wel een flacon in huis gehad. In mijn battle of the body oils kwam deze ook als grote overwinnaar uit de bus, zeker ook tegenover dé bekende Nuxe Huile Prodigieuse. Dat zegt in mijn ogen dus al wel genoeg!

LEES OOK: René Furterer haircare: de redder in nood

De René Furterer Sublimerende Olie is echt een topproduct. Ik schreef er eerder dus al een uitgebreide review over en mijn mening is nog steeds niet veranderd. Dit product is dus een droge olie die de huid heel erg goed voedt zonder plakkerig of vet aan te voelen. Het product trekt heel snel in, waardoor het ook in de ochtend zeer fijn werkt. Het heeft echt zo’n zalige oriëntaalse geur, echt heerlijk voor de zomer! Dankzij de sprayflacon is hij ook zeer handig in gebruik.

Verder is het dus ook een groot voordeel dat je dit niet alleen voor je lichaam maar ook voor je haar kunt gebruiken. Daardoor past hij ook zo goed samen met de andere producten binnen deze lijn: de Sublimerende Shampoo en de Sublimerende Ontwarrende Balsem.

De Sublimerende Shampoo en Sublimerende Ontwarrende Balsem waren voor mij wel nieuw. Toch had ik al wel zo’n vaag vermoeden dat ik deze ook erg prettig zou gaan vinden. Net als bij de olie wordt er bij deze producten ook gebruikt van vijf verschillende oliën. Ik hou sowieso wel van producten met olie voor mijn haar, vandaar ook dat ik de L’Oréal Mythic Oil producten al jarenlang gebruik. Zeker als je normaal tot droog haar hebt kan zo’n product met olie wel wonderen doen voor je haar.

Als je denkt aan olie, dan denk je vaak aan een vet en plakkerig gevoel. Dat is bij deze producten zeker niet het geval. Ze maken je haar wel heel erg soepel en glanzend maar allesbehalve vet of kleverig! De shampoo is volledig vrij van siliconen en maakt het haar dus écht zacht i.p.v. de illusie van zachtheid te wekken.

De ontwarrende balsem zorgt dan weer voor wat extra verzorging zonder het haar zwaar te maken, iets wat bij andere balsems wel al eens het geval durft te zijn. Ik merk ook dat een echte balsem veel beter ontklit dan een gewone conditioner en dat is ook bij dit product zeker het geval. Na de wasbeurt is mijn haar veel makkelijker door te kammen!

Ik ben dus zeker tevreden van de René Furterer 5 Sens producten. De sublimerende olie kende ik natuurlijk al jaren dus op dat vlak werd het merk al goed vertegenwoordigd in mijn stash. De shampoo en balsem zijn een zeer fijne toevoeging die zeker goede dingen gedaan hebben met mijn haar! Zeker de combinatie van al deze producten zorgt voor een top resultaat: zacht, verzorgd en glanzend haar waar leven in blijft zitten. De olie kun je dan weer gebruiken voor zowel lichaam als haar dus het is een fijne multi tasker die ik nog lang ga blijven gebruiken!

Je vindt de producten van René Furterer bij de apotheek en bij de parafarmacie. Op zoek naar een verdeler in de buurt? Via hun website vind je alle adresjes in de buurt makkelijk terug!

Ben jij al bekend met de producten van René Furterer?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?