web analytics

Review: Palmolive doucheproducten

Palmolive is een merk dat al jaren bestaat maar waar veel te weinig over geschreven wordt. Het is inmiddels zo’n klassieker geworden dat mensen het merk een beetje vergeten zijn, wat uiteraard een beetje jammer is. Daarom leek het me wel eens leuk om jullie een paar heerlijke Palmolive producten te laten zien. Kijk je mee?

Palmolive-1

Palmolive is een merk dat echt héérlijke producten voor onder de douche maakt. Ze drogen mijn gevoelige en droge huid niet uit en de geuren zijn echt hemels. Ik ben nogal een moeilijke met douchegel want ik ruik graag goed, van die basic douchegels zijn daarom niets voor mij.

De producten die ik nu in de douche heb staan zijn de Irresistible Softness douchemelk (ideaal voor droge huidjes!), de Mediterranean Moments douchegel met arganolie en de Feel Glamorous douchescrub.

Palmolive-3

Over alle drie de producten kan ik heel kort zijn: ze werken allemaal super en ze ruiken heerlijk! De Feel Glamorous douchescrub ruikt echt lekker fris, dit product ga ik nog vaak gebruiken in de zomer.

Het voelt bijna aan alsof je aan het cheaten bent met een sterk gesuikerd dessertje maar niets is minder waar. Het kan helemaal geen kwaad voor je lijn, haha!Irresistible Softness is heel zacht en subtiel en daardoor ideaal voor mensen die niet van poespas houden maar wel een lekkere geur in de douche willen. Dit is daarom de ideale unisexgeur die door de hele familie gebruikt kan worden.

De Mediterranean Moments douchegel ruikt heerlijk oosters en is ideaal voor het perfecte spa gevoel. De perfecte geur als je dus even lekker wilt ontspannen onder de douche.

Palmolive-2

Palmolive is een merk dat al jarenlang bekend is maar toch vind ik dat er te weinig over gepraat wordt. Het zijn écht wel hele fijne, degelijke producten die door de hele familie gebruikt kunnen worden.

De producten van Palmolive zijn o.a. te koop via Bol.com maar je vindt ze ook bij de supermarkt of de drogist.

Ben jij al bekend met de producten van Palmolive?

Amy
Share:

3 Comments

 1. February 18, 2016 / 11:00 am

  Yup, ik gebruik best vaak Palmolive, vooral hun handzepen.

 2. Bibiane
  February 18, 2016 / 11:59 am

  Die Mediterranean kocht ik onlangs bij de Action en hij ruikt echt goddelijk…. Van de doucheproducten van Palmolive ben ik niet zo’n fan, wel van hun shampoos.

 3. February 18, 2016 / 3:49 pm

  Ik heb nog nooit palmolive geprobeerd. Binnenkort maar eens zoeken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?