Revolution Pro Refill Eyeshadow Pack Up in Smoke

Revolution Pro is een merk dat binnen hetzelfde bedrijf valt als Makeup Revolution en I Heart Revolution (voorheen I Heart Makeup). Met deze twee merken heb ik al enorm veel goede ervaringen gehad dus ik was ook erg benieuwd naar Revolution Pro. Dit merk belooft namelijk een professionele kwaliteit voor een fijne prijs.

Toen ik recent bestelde bij Boozyshop besloot ik om het Revolution Pro Refill Eyeshadow Pack Up in Smoke mee te bestellen. In dit artikel vertel ik meer over deze vijf oogschaduwkleuren. Kijk je mee?

Revolution Pro Refill

Revolution Pro is een merk waar ik nog geen ervaring mee had maar wel erg benieuwd naar was. Makeup Revolution en I Heart Revolution kende ik al wel en hebben jullie ook al vrij frequent voorbij zien komen hier. Het Makeup Revolution Flawless 3 Resurrection palette is dan ook een van mijn grote favorieten. Beide merken zijn echt ongelofelijk goed betaalbaar en de kwaliteit is altijd goed geweest!

Toen ik zag dat ze Revolution Pro ook verkochten bij Boozyshop wou ik dus eens iets klein proberen om te zien of het iets was. Ik ging voor het Revolution Pro Refill Eyeshadow Pack Up in Smoke, waarin vijf koele oogschaduwtjes zitten.Zoals je al kunt afleiden van de naam bestaat dit setje dus uit refills. Op het eerste zicht lijkt het alsof het een palette is maar dat is dus niet het geval.

Er zitten vijf oogschaduwkleuren in het doosje maar het is dus de bedoeling dat je ze effectief in een magnetisch palette stopt. Revolution Pro werd dus ontwikkeld met het oog op professioneel gebruik en daarbij worden voornamelijk van dit soort lege palettes gebruikt. Ik had nog een leeg palette van Boozy Cosmetics dus daar heb ik deze kleurtjes in gedaan.

Het Revolution Pro Refill Eyeshadow Pack Up in Smoke bevat dus vijf verschillende tinten:

  • mat taupe
  • shimmery taupe
  • mat cream
  • mat koel bruin
  • shimmery steel

Met deze vijf kleuren kun je dus een volledige ooglook maken en heb je dus genoeg verscheidenheid aan zowel matte als shimmery kleuren.

Revolution Pro Refill

Ondanks het feit dat ik Revolution een fantastisch merk vind had ik toch niet zo’n hoge verwachtingen. 5 volledige fullsize refills voor zo’n lage prijs? Dat klonk echt te goed om waar te zijn. Ik zou al blij geweest zijn moesten 1 à 2 kleuren goed geweest zijn. Gelukkig is dat niet het geval en zijn de oogschaduws écht goed gepigmenteerd. Ik ben echt heel aangenaam verrast!

Alle eyeshadows voelen superzacht en boterig aan, zelfs de matte kleuren. De lichtste kleur valt niet op op mijn huid omdat het bijna dezelfde kleur is maar toch is de pigmentatie ook goed! De shimmery kleuren geven echt een geweldige glans af, zowel bij het swatchen op mijn arm als op mijn ogen zelf.

Revolution Pro Refill

Ze behouden hun intensiteit ook goed tijdens het blenden en de houdbaarheid is zeker niet verkeerd. Niet zo goed als bv. Urban Decay natuurlijk maar met een oogschaduwbasis is het goed vol te houden.

De Revolution Pro Refill Eyeshadow Packs kosten € 5,95 per stuk. Het ‘Up in Smoke’ setje is op dit moment in promo bij Boozyshop en kost slechts € 3,95.

Kende jij dit merk al?

1 Comment

  1. September 15, 2018 / 2:55 pm

    Oh my ik ben echt diep onder de indruk. Wat een mooie kleuren zijn dit ook zeg. En de kwaliteit ziet er heel fijn uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?