Rimmel Glam’Eyes HD Brixton Brown palette

Kopertinten zijn ideaal voor het najaar. Ze staan mooi tijdens de herfst maar ook tijdens de feestdagen zijn ze ideaal voor een feestelijke look. Daarom leek het mij het ideale moment om het Rimmel Glam’Eyes HD Brixton Brown palette te laten zien. Vijf warme tinten voor een fijne prijs! Kijk je mee?

rimmel-1

Het Rimmel Glam’Eyes HD Brixton Brown palette komt met vijf oogschaduwkleuren. Je krijgt een lichte highlighter, een matbruine tint, een kopertint en twee donkerebruine kleuren om het geheel iets donkerder mee te maken. De koperkleur in het midden springt gelijk in het oog en dat is geheel terecht want het is écht een mooie kleur. De afgelopen tijd had ik vaker negatieve reviews rond het merk Rimmel maar met dit palette hebben ze me toch weten overtuigen.

rimmel-3

Werkelijk alle kleuren zijn goed gepigmenteerd en brengen fijn aan op het ooglid. De enige kleur die wat minder is is de matbruine tint maar dat is vaker zo met matte kleuren. Ergens vind ik het niet eens erg want ik gebruik dit soort kleuren toch alleen maar om alles in mijn crease te blenden. Zo’n kleur hoeft voor mij ook niet al te intens te zijn dus helemaal prima!

Gelukkig zijn de vier andere kleuren wel goed gepigmenteerd. De kopertint springt gelijk van je huid af en ook de donkerbruine kleuren zijn zeer goed qua pigmentatie. Op de foto zie je misschien niet zo veel verschil tussen de twee maar in het echt gelukkig wel. De ene tint is wat eerder aan de koele kant, terwijl de andere toch weer meer rood bevat. Ook de highlighter vind ik prachtig want dankzij de witte ondertoon en gouden shimmers is het een echte eyecatcher.

rimmel-2

Dit is de eerste keer dat ik zo’n mooi warmkleurig doosje tegenkom bij de drogist. De oogschaduw voelt high end aan en ziet er luxe uit, terwijl je het gewoon bij Kruidvat kunt kopen. Ik ga dit palette nog vaak gebruiken tijdens de feestdagen.

Het Rimmel Glam’Eyes HD Brixton Brown palette kost € 11,99 en is o.a. verkrijgbaar bij Kruidvat.

Wat vind jij van dit palette?

5 Comments

 1. December 2, 2016 / 10:05 pm

  Mooie kleuren heeft dit palette.

 2. December 3, 2016 / 11:13 am

  Wauw ik ben best wel verrast door dit palette! Wat een mooierd is het zeg!

 3. December 3, 2016 / 1:28 pm

  Kopertinten zijn inderdaad mooi voor de herfst en winter! Mooi palletje, maar ik vind ‘m niet heel bijzonder.

 4. Karlien - Polished Cats
  December 3, 2016 / 9:10 pm

  wauw deze kleurtjes zijn echt wel prachtig
  ik zou dit palette ook wel enorm handig vinden

  liefs
  Karlien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?