Rimmel Provocalips 200 I’ll Call You

De Rimmel Provocalips lipsticks zijn een van de meest populaire liquid lipsticks uit de drogisterij. Als grote fan van liquid lipsticks moest ik ze dus zeker eens proberen! Ik ging voor Rimmel Provocalips 200 I’ll Call You, een donkere nude roze kleur. Kijk je mee naar deze lipstick?

Rimmel Provocalips

De Rimmel Provocalips lipsticks zijn enorm populair onder bloggers en make-up liefhebbers. De meeste liquid lipsticks die enorm longwearing zijn vind je nu eenmaal niet bij de drogist, tenzij je naar Rimmel gaat. Blijkbaar zouden de Provocalips lipsticks de enigste zijn die nog enigszins in de buurt komen bij de populairdere merken. Ze zouden muurvast blijven zitten en niet meer afgeven eens zo volledig opdrogen. Volgens Rimmel zou de lipstick ook een uur of 16 moeten houden dus dat klinkt veelbelovend. Ondanks de lange houdbaarheid werken deze Rimmel Provocalips lipsticks iets anders dan een gewone liquid lipstick.

Zo breng je de Rimmel Provocalips lipsticks aan:

Stap 1 is de liquid lipstick zelf, die redelijk mat opdroogt. Hij blijft wel een tikkeltje glanzend, waardoor hij dus niet zo uitdrogend is zoals bv. een Kylie Jenner lipstick. Na het aanbrengen van stap 2 is er nog een tweede stap: een Lock & Shine balm. Deze zorgt ervoor dat de lipstick enorm longwearing wordt en ook wat glans terugkrijgt. Hierdoor heb je de hele dag door een fijne hydratatie en niet het gevoel alsof je lippen volledig uitgedroogd zijn.

De Rimmel Provocalips 200 I’ll Call You lipstick blijft echt mooi en lang zitten. Het glanzende toplaagje slijt wel wat sneller maar dat komt ook doordat het een gloss is. Je kunt deze lipstick dus beter meenemen als je ergens naartoe gaat, zodat je de balsem opnieuw kunt aanbrengen na een tijdje. Pas wel op dat je niet teveel lagen over elkaar aanbrengt, aangezien je dan wel last gaat krijgen van velletjes en een oneven applicatie.

De kleur blijft gelukkig wél heel lang zitten, ook doordat het de lippen een beetje staint. Met gewone make-up remover krijg ik de lipstick er zelfs niet af. Ik moet al echt met een olie gaan werken en zelfs dan is het nog altijd schrobben geblazen!

Rimmel Provocalips

Ik ben dus zeker tevreden van deze Rimmel Provocalips lipstick. De kleur is erg mooi, past bij veel huidskleuren en kan ook met veel looks gecombineerd worden. Het product voelt fijn aan op mijn lippen en is niet zo uitdrogend als andere liquid lipsticks. De houdbaarheid van de lipkleur is ook echt top, ook al slijt de glanzende toplaag wel snel.

De Rimmel Provocalips lipsticks kosten € 11,99 per stuk en zijn te koop bij de drogisterij en via Bol.com!

Draag jij graag liquid lipsticks?

7 Comments

 1. Britt
  April 17, 2017 / 8:34 am

  Wat een heerlijk zomers kleurtje!

 2. April 17, 2017 / 1:34 pm

  oeh mooie tint 😀

 3. April 17, 2017 / 2:07 pm

  Tof kleurtje, en fijn dat ‘ie goed blijft zitten! Zelf zou ik het niet zo jammer vinden dat het glanslaagje snel slijt, ik hou toch meer van mattere kleuren 🙂

 4. April 17, 2017 / 4:53 pm

  Oh ik heb die hier al een tijdje in het rood liggen maar ik durf hem niet te gebruiken haha! Ik ben bang om met die balsem over mn lipstick te gaan, dan is het borsteltje vieeees 🙁 (drama I know haha :D)

 5. April 17, 2017 / 10:26 pm

  Ik draag niet graag liquids doordat ze zo uitdrogend zijn. Misschien moet ik deze eens een kans geven aangezien je zegt dat deze anders is dan de andere liquids die we kennen.

  Ilona

 6. Karlien - Polished Cats
  April 18, 2017 / 6:02 pm

  ik vind het wel een heel erg mooi en vrolijk kleurtje!

  liefs
  karlien

 7. Christine
  April 20, 2017 / 1:22 pm

  Ik heb echt een haat liefde relatie met liquids, ze zijn zo mooi altijd maar ik heb echt droge lippen en vaak drogen ze extra uit 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?