Rituals Deluxe Adventskalender update #1

Een tijdje geleden liet ik jullie al een preview van de Rituals Deluxe Adventskalender zien. Inmiddels is de adventsperiode volop bezig en ben ik dus ook druk bezig met deurtjes openen. Daarom leek het me wel leuk om af en toe een korte update te doen gedurende de adventsperiode. Wat vind ik al van de producten die ik heb mogen openen? Welke zijn mijn favorieten? Je leest het hier vandaag!

Dit zijn alle producten die ik dag 1 t.e.m. dag 5 heb mogen openen. Ik wist natuurlijk al wel ongeveer wat er in de kalender zat maar het blijft leuk om alle pakjes dag per dag te openen. Op de achterkant van ieder doosje stond wel een korte omschrijving maar die heb ik bewust niet gelezen omdat ik het niet wou verpesten voor mezelf. Iedere dag was dus effectief een aangename verrassing! Dit heb ik dus allemaal mogen openen:

Dag 1: Winter Protection Face & Lips SPF30

Een speciale winterverzorging met SPF30 die je zowel voor je gelaat als lippen kunt gebruiken. Aan het uiteinde zit een lekker vette lipbalsem die heel fijn aanvoelt op de lippen. Als je deze lipbalsem eraf draait komt de lotion voor het gelaat tevoorschijn. Hij is eigenlijk bedoeld voor wintersport maar ik gebruik hem gewoon zo. Ook in de winter smeer ik altijd een SPF want ook dan kan de zon schadelijke gevolgen hebben voor de huid!

Dag 2: The Ritual of Ayurveda Hydrating Hand Lotion

Deze handcrème had ik eerder al eens in huis, ik heb hem ook al gereviewed hier. De Ayurveda lijn is echt zó lekker qua geur, zo lekker zoet maar toch warm tegelijkertijd. Echt een heerlijke comfortabele geur die het hele jaar door wel kan. Toch vind ik deze hand lotion het fijnst in de winter omdat hij lekker luchtig is maar wél heel goed voedt.

Dag 3: Geurkaarsje

Iedere zondag zit er een geurkaarsje in de kalender, om op iedere adventszondag een kaars aan te steken. Dat vind ik echt een heel mooie gedachte van Rituals, dat het echt om de advent draait en niet alleen om de cadeautjes. Het is ‘maar’ een theelichtje maar het brandt echt wel een hele dag zonder enig probleem. Het mooie gouden potje is ook exclusief aan de adventskalender dus dat vind ik echt heel leuk!

Dag 4: The Ritual of Hammam Hot Scrub

Nog een oude favoriet van mij, yay! De Hot Scrub is echt zo’n heerlijk product in de winter én ook als je spierpijn hebt. Deze scrub wordt lekker warm als je hem gebruikt en geeft zo’n fantastische spa geur af. Het potje is ook gewoon een standaard Rituals travel size dus je krijgt zeker voldoende product.

Dag 5: The Ritual of Sakura Magic Touch Body Cream

De Sakura Body Cream was een van de allereerste Rituals producten die ik ooit probeerde dus dit product is zeer nostalgisch voor mij. Sakura heeft echt zo’n neutraalzoete geur die veel mensen lekker vinden. Op dagen waarop je niet teveel geparfumeerde producten wilt proberen maar wel lekker wilt ruiken is dit de ideale geurlijn. De Body Cream maakt je huid ook lekker zacht op een zeer aangename manier.

Ik ben dus alvast tevreden van de eerste producten die ik uit de adventskalender heb mogen halen. Toch heb ik ook mijn favorietjes en dat zijn de Hammam Hot Scrub én het heerlijke geurkaarsje.

Welk product lijkt jou het fijnst?

Share:

3 Comments

  1. December 12, 2017 / 8:32 pm

    Gek ben ik op de geurkaarzen en eigenlijk alle producten! Die adventskalender wil ik dus nu alsnog 😉

  2. Christine
    January 4, 2018 / 5:29 pm

    Ohh, die kaarsjes vind ik echt een leuk idee! Zou ik graag vinden in een advent kalender.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?