Rituals Deluxe Adventskalender Update 2

Het is weer tijd voor een nieuwe update omtrent de Rituals Deluxe Adventskalender. Ik heb weer een heleboel vakjes mogen openen waarin ik weer tal van leuke producten teruggevonden heb. Als je benieuwd bent naar de producten en naar een mini review, lees dan zeker verder!

Allereerst wil ik jullie graag deze drie leuke mini’s laten zien. De laatste paar dagen zaten er twee toffe mini’s van the Ritual of Dao in de collectie en dan welbepaald de Calming Shower Oil en de Calming Bed & Body Mist.

Deze Bed & Body Mist heb ik ook al full size gehad en ik vind het echt een heerlijk product, vooral als textielspray. Ik spray het inderdaad graag op mijn lakens maar ook voor de gordijnen vind ik het een heerlijke geur! Ook de Calming Shower Oil heeft diezelfde zachte en natuurlijke geur van de Dao lijn.

Nog een product dat ik al fullsize had is de Ritual of Hammam shower foam. Ik ben hier zeker niet rouwig om want dit is echt een van mijn holy grail Rituals producten. De geur is zó ontspannend en het zachte schuim voelt echt zalig aan op de huid. Je waant je inderdaad direct in een hammam spa!

Als je mijn blog al van in het begin volgt, dan herinner je je de Ritual of Sakura Scrub nog. Dit was een van de allereerste Rituals producten die ik ooit kocht, in de eerste week dat ik op de universiteit zat in Leuven. Dit was dus echt old school TPP eind 2012 – begin 2013. De geur is inmiddels wel een tikkeltje veranderd maar toch, ik herken de geur en de structuur van de scrub echt uit de duizend. Dit is voor mij een trip down memory lane, heerlijk! Ik ben dus enorm blij dat ik hier weer een klein exemplaar van heb.

De Miracle Wipes zijn daarentegen een volledig nieuw product voor mij. Ik gebruik niet heel vaak van dit soort wipes maar ik vind ze wel handig als ik bij mijn vriend ga logeren. Deze doekjes zijn echt super mild voor de huid dus tot nu toe vind ik ze erg prettig!

Verder zaten er ook nog 2 specialere producten in de kalender. Allereerst vond ik een mini van de 3-in-1 Miracle Mascara terug, een mascara die ik nog nooit eerder geprobeerd had. Sowieso heb ik niet veel ervaring met de Rituals make-up, op de nagellak en blushes na dan. Ik vind het best een degelijke mascara maar hij kan mijn Catrice of Yves Rocher mascara zeker niet vervangen. Toch leuk dat ik hem eens heb kunnen proberen!

Ook zat er nog een superschattig gastenzeepje in. Deze is in de geur Mandarin & Yuzu, een geur die ook vaak terugkomt bij de producten van Rituals. Hij ruikt echt zo lekker fris naar mandarijn, echt een heerlijke geur! Vroeger had Rituals veel meer producten met deze geur, waaronder ook mijn holy grail deodorant van een aantal jaar terug. Ook met dit zeepje waan ik me terug de tijd in!

LEES OOK: Rituals The Ritual of Dao Night Balm

Dit was dus weer een update van mijn adventskalender en normaal gezien gaat dit ook de laatste zijn. Er zaten natuurlijk nog veel meer producten in de kalender maar allemaal van geurlijnen die eerder al voorbij zijn gekomen. Ook zaten er nog redelijk wat geurkaarsjes in maar die heb ik natuurlijk in het eerste artikel al laten zien.

Moesten jullie toch nog een review willen zien van de overige producten, laat het me dan zeker weten! Ik ben sowieso nog van plan om ergens in februari een nieuwe (en definitieve) update te doen met alle producten die ik opgemaakt heb of de producten die ik op langere termijn toch niet zo fijn vond.

Welk product lijkt jou het leukst?

Share:

1 Comment

  1. Christine
    January 4, 2018 / 11:00 am

    Hmm die oil lijkt me wel wat!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?