web analytics

Rituals Deluxe Adventskalender

Het is misschien nog wat vroeg maar anderzijds… Is het ooit te vroeg om aan Kerstmis te denken? Ik denk het niet! Daarom heb ik vandaag een hele leuke review voor jullie! Ik heb het namelijk over de Rituals Deluxe Adventskalender. Vroeger wachtte ik altijd tot december maar omdat deze kalender zo leuk is wou ik hem nu al met jullie delen. Zo kun je hem misschien nog scoren voor hij uitverkocht is! Hij is namelijk érg leuk om cadeau te doen aan iemand, of aan jezelf ;-). Kijk je mee?

Rituals Deluxe Adventskalender

De Adventskalenders van Rituals zijn altijd een van mijn favorieten en dat is zeker niet alleen bij mij het geval. Het zijn altijd de meest begeerde kalenders en dat is geheel terecht!

Bij veel kalenders krijg je alleen maar wat mini samples of producten die je waarschijnlijk toch nooit zelf zou aanschaffen. Bij de kalenders van Rituals is dat niet het geval! Je krijgt altijd royale samples en alleen de populairste producten worden in de kalender gestopt. Je moet dus niet bang zijn voor 3 douchesponzen, 2 nagelvijlen en 5 knalblauwe nagellakjes die je toch nooit gebruikt.Dit jaar komt Rituals met twee verschillende kalenders: de Exclusive en de Deluxe kalenders. De Exclusive kalender is eentje zoals je hem normaal kent: een dennenboompje met allemaal deurtjes die je iedere dag kunt openen. De Rituals Deluxe Adventskalender is daarentegen wel een speciale. Het is echt een kerstboom die je zelf in elkaar moet zetten en waarbij je geen deurtjes hebt maar echte pakjes die in de boom hangen. Echt superleuk!

De Rituals Deluxe Adventskalender wordt geleverd in een prachtige grote doos, echt leuk om cadeau te doen. Er zit een gigantische strik rond en je kunt hem laten leveren met een persoonlijke boodschap bij. Zodra je de doos opent zie je het model van de kerstboom zitten én 24 schattige cadeaudoosjes.

Rituals Deluxe Adventskalender

Het is natuurlijk dus de bedoeling dat je de kerstboom zelf in elkaar steekt en daarna alle cadeaudoosjes erin hangt. Het in elkaar zetten is zeker niet lastig maar voor de zekerheid heeft Rituals nog wat gebruiksaanwijzingen meegegeven. Zodra de kerstboom rechtstaat moet je bij ieder vakje op PUSH drukken, zodat je een mooie variatie krijgt en er niet teveel doosjes aan dezelfde kant hangen. Op die manier worden alle doosjes goed verdeeld!

Op ieder vakje staat een nummer, waarbij je het overeenkomende nummertje moet ophangen. De pakjes variëren van klein en smal tot groot en vierkant. Wat ik vooral schattig vind aan deze kerstboom is dat hij ook echt een ster bovenop heeft. Deze ster is nummer 24 en dus het laatste pakje dat je mag openen op kerstavond. Echt een leuk detail!

LEES OOK: Catrice Adventskalender 2018

Rituals Deluxe Adventskalender

Nu is het natuurlijk ook tijd om de inhoud te bespreken. Ik ga zelf alle doosjes pas beginnen openen in december maar de inhoud staat gewoon op de achterkant. Tegen dat het zo ver is ben ik het toch alweer vergeten, haha! Als je dus geen spoilers wilt en volledig verrast wil zijn moet je wegkijken vanaf hier. Dit is de inhoud die ik van de achterkant gehaald heb maar het is dus zeker niet in volgorde van hoe het verpakt zit.

Dit is de volledige inhoud van de Rituals Deluxe adventskalender:

 • The Ritual of Ayurveda shower gel – 50ml
 • The Ritual of Hammam shower gel – 50ml
 • The Ritual of Hammam hot scrub – 125g
 • The Ritual of Sakura shower scrub – 70ml
 • Miracle Wipes – 10 sheets
 • Miracle Mascara – 5ml
 • Winter Protection 2-in-1 SPF 30 – 20ml
 • 4x Advent Mini Candle
 • The Ritual of Anahata shower gel – 50ml
 • The Ritual of Sakura body cream – 70ml
 • The Ritual of Dao bed & body mist – 20ml
 • Rituals Treat bath & showergel – 30ml
 • The Ritual of Hammam black soap – 70ml
 • The Ritual of Dao relaxing serum – 5ml
 • Scrub Glove
 • Fleurs de l’Himalaya eau de parfum – 10ml
 • The Ritual of Samurai cool down – 70ml
 • The Ritual of Dao night balm – 70ml
 • Boutique Line soap bar – 25g
 • The Ritual of Dao shower oil – 20ml
 • The Ritual of Ayurveda hand lotion – 70ml
 • The Ritual of Dao body cream – 70ml

Rituals Deluxe Adventskalender

Best een mooie inhoud toch? Ik ben echt benieuwd en kan niet wachten tot ik alles kan unboxen! De vormgeving ziet er ook al zo uitnodigend uit dus het gaat nog moeilijk worden om eraan te weerstaan, haha!

Je vindt de Rituals Deluxe Adventskalender op de Rituals webshop voor € 79,50. Wees er snel bij want de kalenders gaan altijd zeer snel!

Ga jij een adventskalender aanschaffen?

Amy Hermans

Hallo, ik ben Amy en de blogger achter The Pink Perfectionist! Als make-up artist en verkoopster heb ik veel bijgeleerd over make-up en huidverzorging.

Hier op mijn blog deel ik al mijn tips en tricks die ik doorheen de jaren heb mogen ontdekken. Ook laat ik geregeld nieuwe producten zien die ik persoonlijk uit heb getest! Zo ben je altijd zeker van een onafhankelijke review.

Find me on: Web | Instagram | Facebook

Share:

6 Comments

 1. Daphne
  October 14, 2017 / 9:36 am

  Wat een prachtige adventskalender weer, ik hou er zò van hoe Rituals dit doet!

 2. October 14, 2017 / 3:38 pm

  Ja ik heb de LookFantastic adventskalender aangeschaft. Ik weet niet wat daarin in stond gelukkig ook niet vermeld, ik wil het echt een verrassing laten zijn. Ik ga hem unboxen via Instagram

 3. October 14, 2017 / 9:59 pm

  Oooh das echt tof gedaan zo een boompje! Die adventskalenders zijn echt de max, elke dag cadeautjes, ole!

 4. Britt van Ommeren
  October 15, 2017 / 7:18 pm

  Ik ben heel enthousiast hierover, alleen over de prijs helaas wat minder haha!

 5. October 16, 2017 / 12:07 pm

  Deze heb ik net gekocht en ik heb ook die van Clinique en Only You (Ici Paris XL) besteld 😀

  Ilona

 6. Christine
  October 25, 2017 / 8:18 pm

  Wat een prachtige adventkalender! Ik ga niets aanschaffen dit jaar, ik moet écht door mijn stash geraken :’)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Looking for Something?